Friday, January 15, 2010

Chris...(zucht)Daar liep die dan...de blonde haren nonchalant doch georganiseerd in de war. Geen flipflops deze keer maar stoere bergschoenen onder zijn designer jeans. Een grijns van oor tot oor en hij genoot volop. Chris... Mijn Chris...Ik zag 'm lopen op tv met het programma Yorin travel, door de straatjes van Kathmandu en ik wilde gelijk waar hij rondliep!

Ok, ik liet me even meeslepen, en natuurlijk loopt hij dan daar niet jammer genoeg, maar feit blijft dat ik wel naar Nepal wil. Na een goede week in spanning te hebben gezeten of het nu wel of niet door zou gaan, is de kogel door de kerk. Tijdens Chinees Nieuwjaar gaan we inderdaad op vakantie naar NEPAL! Is dat stoer of niet?!Schijnbaar gaan er maar 2 vluchten per week die richting op en dat geeft soms wat problemen. Je kan wel heen maar niet terug. En d'as jammer want we willen wel terug natuurlijk.
Ik had tickets geboekt met onze airmiles en we stonden voor de terugweg op "waitlisted". En vandaag kreeg ik een telefoontje dat we "confirmed" waren. Oh yeah!!

Eindelijk kan ik dan door gaan met plannen, een hotelletje boeken en mijn boek over Nepal doorlezen. Ik heb er zin in!! En dan stiekem een beetje dromen over Chris...Je kan over ergere dingen dromen toch?!

8 comments:

Fiona Teeuw said...

Die blauwe Agenda rechts komt lekker vol te staan met leuke activiteiten!
Wat leuk voor jullie om Nepal op de travel-list te hebben :))
En wat Chris betreft.... Met Chiel mag je zeker ook gezien worden!

Lody said...

Wauw, hartstikke leuk, geniet van alle voorbereidingen en misschien......., heel misschien loopt ie straks ook wel rond in Nepal, jouw Chris!

dikke kus,
Lody

Lody said...

Ja Fiona, heb je ook een punt!

Fiona Teeuw said...

En volgens mij is Chiel een leukere reisgenoot dan Chris.
(Maar genoeg over Chiel anders gaat hij nog naarst zijn schoenen lopen!)

Mickey said...

oooh, dat heb ik nou met Jeroen Krabbe...Niet dat hij in reisprogramma's rondloopt en ik er dan ook heen wil, maar als die man ooit naar me knipoogt.....!

Arlene said...

Dames,dames toch het gras bij de buren is toch altijd groener?
Maar.......blijft een smakelijk typje en Chiel is ook een stuk!
Wat een exotische bestemming weer zusje!

Mickey said...

Nee hoor, zolang je je eigen gras het groenst vind mag je veilig heerlijk zwijmelen ;-)!!

Sanne said...

Zolang 'ie zijn mond maar niet open doet... ;-)

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails