Tuesday, January 19, 2010

Drukke dimsum dinsdag

Zo. Even bijkomen. Al zeg ik het zelf, ik ben weer lekker druk geweest.

Vanmorgen eerst naar de bank geweest. Mickey liep gezellig mee en toen naar kantoor. Daar moest ik wat faxen naar Cathay Pacific. Al met al duurde dat even en toen konden we eindelijk naar de Jade Garden om te gaan dimsummen. Prachtig uitzicht over de haven en over 6 oude chinese vriendinnen die met elkaar aan tafel zaten. Geweldig. The Golden Girls ten voeten uit!De dimsum was zalig. Prachtig opgediend in een kooitje en een lust voor het oog.Aan tafel maakten Mickey en ik een plan de campagne. We wilden eerst de ingang van Harbour City eens uitvoerig op de foto zetten. Alles is wederom versierd maar dit keer voor Chinese New Year. Het jaar van de tijger!
Daarna per ferry naar Hongkong Island en dan door naar Horizon Plaza op Ap Lei Chau. Daar staat een pand van 28 verdiepingen hoog en op elke vloer meubelzaken of kleding outlets van de grote merken. Ik kan je verzekeren dat je er uren kan ronddwalen en je dan geen moment verveeld! Terug in de taxi naar huis. Ravioli gemaakt en gewacht op de Park'nShop die de boodschappen kwam brengen.Opnieuw gebeld met Cathay Pacific en langdurig aan de telefoon gehangen. Maar eindelijk is alles dan geregeld. De trip naar Nepal is confirmed, de stoelen zijn uitgezocht, de hotels zijn geboekt en de dagtoers geregeld!

En zo juist is Jos weer vertrokken die nog even een biertje kwam doen. De mannen zitten namelijk allemaal helemaal stuk. Waarom?
Het blijkt dat in november, voordat de heren zich hadden ingeschreven voor de HK marathon, de inschrijving al gesloten was. Vanwege een overweldigend aantal mensen die zich al hadden ingeschreven! Je kan nu zelfs als buitenlander niet meer inschrijven op de 2 dagen voordat de Marathon begint!!Na een emailwaterval vanmiddag tussen Jos, Jesse, Bram en Chiel kwamen de heren tot de conclusie dat ze dus NIET mee kunnen lopen. Maar we wonen niet voor niets in China...het land van kopie├źn... dus ongetwijfeld gaan ze er iets op vinden. Daar ben ik zeker van!

6 comments:

Arlene said...

Dat vind ik heel gemeen,mannen jullie hebben al zo veel getraind!
Doe er iets aan.

Anonymous said...

je hebt het over de mannen daar i.v.m de marathon maar er is in Ommen berefantiek aan het trainen en kan die straks wel mee doen want dat zou voor haar een teleurstelling zijn ze wilde alle mannen er uitlopen ze heeft al toptijd gelopen de have marathon.

Jan en Jantina Hardenberg

Unknown said...

Daar baal ik natuurlijk flink van! Wat een verhaal zeg.. Is er dan niks aan te doen? Die chinezen zijn toch altijd wel om te kopen? Iemand een idee?

Hmmm... echt een flinke tegenvaller..

Ik blijf toch maar effe doortrainen, heb zo'n gevoel dat er wel weer een oplossing komt of zo...

Balen!

Mickey said...

ik zeg: Copy startbewijs?!?!?

miss honeybee said...

Wie weet is er al iemand bezig met illegale praktijken ergens achter in een fabriekspand annex kantoor! Als je vandaag bij hem op bezoek wilt komen moet je eerst een code kloppen op de deur anders kom je er niet in!! :))

Mickey said...

Ebay?
Of zal ik mijn marathonman & zijn contacten eens aanboren om te kijken/vragen of er iemand een startbewijsheeft die mogelijk niet gaat - of zodat 't professioneel gecopieerd kan worden?!?!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails