Thursday, January 28, 2010

Kapper

Wat is dat toch met kappers? Waarom doen ze nou nooit wat jij wilt? Ik word daar zo ontzettend moe van!

Omdat ik veel grijze haren ontwikkel, waar ik trouwens echt niet blij van word, ben ik genoodzaakt om zo'n beetje elke 6 weken mijn haar te laten kleuren. Niets bijzonders, gewoon de uitgroei. Kind kan de was doen. Helaas lukt het mezelf niet meer vanwege allergie en hardnekkige grijze haren dus daarom ga ik naar de kapper.

Het knippen zelf heb ik geprobeerd zo lang mogelijk uit te stellen. Als ik dan toch geknipt moet worden dan liever in NL. Daar kan je uitleggen wat je nou precies bedoeld. NOT! De laatste keer in NL was ik echt niet blij met mijn nieuwe haar. Ik probeerde wat uit te leggen, zij knipten hoe zij dat willen. Jammer. Plus dat ik binnen 20 minuten weer thuis was. De föhn werd op max gezet en toen was het klaar. Ik heb wel gezegd dat ik het niet mooi vond zitten, dus kreeg ik nog wat wax door mijn haar. Vond het nog steeds niet mooi maar had geen zin meer om er tegen in te gaan.

Maar nu ben ik in HK. Nieuwe kapper in de Masterpiece dus ik dacht, wie weet is dat wat. De HairCorner heet het. Veel kappers, grote zaak en koffie. Niet slecht. Eerst het haar kleuren. Zag er goed uit. Geen grijze haren meer te bekennen. Toen kwam Goofie om de hoek kijken. Hoe ik het wilde. Ik leg uit, boblijn, schuin naar voren, niet te kort. Hij zegt ok. Dus volgens mij snapt hij het. NOT!

Begrijp me niet verkeerd, hij begon met een 3 mm afknippen...voor 2 uur lang!!! Dus het is nu kort. En schuin snapt hij niet, het is nu recht. Ik had er echt zo genoeg van. Bah. Ik ben dus wederom niet tevreden. Hij vond het prachtig. Gelukkig maar.

En Therasita die hier nu is, vond dat ik er jonger uitzag. Daar hou ik me maar aan vast. En volgens Mickey groeit haar zo weer aan. D'as ook waar. En zei ze, ik kan altijd nog een leuk pruikje kopen...blond... Maar ik baal als een stekker. Dat staartje lukt niet meer.

7 comments:

Mickey said...

't is niet wat je bedoelde maar ik vind het wel leuk hoor!
Gewoon tot april niet laten knippen en in NL nog een keer proberen uit te leggen wat jhe dan wle bedoelt :-). Fotootje mee uit tijdschriftje enzo?

X

simone said...

Lieffie,

Het is dnn niet wat je bedoelde, maar het staat je wel geweldig, volgens mij kan je nog een rattekopje(stekeltjes) hebben!!!! De kleur is ook weer prachtig, idd dan maar weer door laten groeien en in april weer de schaar er in. Wedden dat je tegen DIE tijd wel weer een staartje kan?? :)

ARLENE VOOGD said...

Ik vind je haar echt leuk zitten!
Staat je inderdaad goed en maakt je jonger!
Maar.....ik begrijp best dat als het niet is wat jij in gedachten had,je vreselijk baalt

irma said...

Op het moment dat ik je tekst aan het lezen was, kwamen de meest afschuwelijke beelden in mijn hoofd, bang dat je met een enorm mislukt kapsel door het leven moest gaan... ... maar toen zag ik de foto!!!... en eerlijk gezegd vind ik het hartstikke leuk staan! Twintig jaar jonger!! Tuurlijk is het flink balen wanneer je zelf iets anders in gedachten had, maar het staat je goed hoor. Echt een lekker wijf ;-)

Lody said...

Ja alle bovenstaande comments hebben dus gewoon GELIJK. Het staat je prachtig en idd Irma ik kreeg ook visioenen. En die waren niet best zal ik je zeggen, maar Ans this make-over is wealy velly nice, indeed.

Liefs en dikke knuf,
Lody

Mickey said...

* UPDATE *

Ik heb Ans net in levende lijve gezien - en het staat haar gewoon geweldig natuurlijk, zeker nu ze het zelf iets anders heeft gefohnd dan de kapper. Ans, zet die roltap-spiegelfoto ook even op je blog, kan het bezorgde thuisfront zien hoe leuk je bent, hihi!

Yvon said...

Kan me alleen maar aansluiten bij de eerdere commentaren... Het staat je simpelweg goed!!

Liefs, Yvon

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails