Saturday, January 30, 2010

Openbaring 1, 2 en 3Het kwartje is dan toch eindelijk gevallen. Het heeft even geduurd maar ik heb het licht gezien!

Bij de ingang van Harbour City is alles versierd vanwege Chinese New Year dat op 14 februari valt dit jaar. En het nieuwe jaar is het jaar van de tijger. Tot zover begrijp ik het. Maar vandaag liep ik er langs om met Chiel te lunchen en keek ik nog eens goed. Normaal staat over "Kung Hei Fat Choi" wat betekent "Gelukkig Nieuwjaar", maar dat zag ik nergens staan. Wel zag ik staan
"Forever Love" en "Sweetheart", vreemd dacht ik nog. Maar toen ging het lampje aan! 14 Februari is ook Valentijnsdag!! Ahhhh...nu ik begrijp...


Voor de niet-oplettende lezer, de poppetjes zijn ook gekleed in een tijger outfitje! (valt die? Year of the Tiger, tijger outfitje)

Verder op op de Avenue of Stars vlak bij de oude Stationstoren, zijn ze ook weer bezig om de boel te versieren. Het is nog niet af, er komt nog veel meer bij, maar toch alvast een voorproefje. Die lampionnen blijven een waanzinnig mooi gezicht!
En toen was het vrijdagavond.Dus nadat Jos was terug gekomen van het achterland waar hij tegenwoordig kantoor houdt, zijn we gaan eten. Niemand had enig idee waar/wat we zouden gaan eten dus de Thai leek wel leuk. We liepen over de plaza van de K11 oftewel Masterpiece en toen zagen we een bord Al Pasha, 4 hoog en een restaurantje met eten van de Zijden Route.We hebben geen seconde getwijfeld en liepen in 1 streep de lift in. Trouwens fijn om te weten voor de workaholics onder ons (nee laat ik geen naam noemen maar het begint met een J en het eindigt op Esse) dat er WiFi in de lift is! Kan altijd handig zijn.We waren totaal overdonderd! We liepen een supergaaf restaurantje in met leuke nisjes en banquettes, veel gave Marokkaanse lampen, belly dancers, roti ovens en een groot buiten terras met loungebanken. Het enige wat jammer was dat de verlichting op het buitenterras zodanig was dat ik echt geen letter kon lezen van het menu! Zo blind als een molletje, echt waar.Dus aan onze Jos de eer om ons menu uit te zoeken. En, believe you me, hij deed dat met volle overgave. Veel te veel dus! ( Hij heeft dan ook een goede leermeester als buuf, hihi)
Maar het was heerlijk. Zalig gegeten en een prima plek om ook 's avonds een glaasje wijn te drinken.

Na het eten op weg naar huis, een hele 2 minuten lopen, kwamen we langs de Chocolade/Icecream winkel. Echt zo'n tentje waarvan iedereen dacht "die is met 2 maanden gesloten en opgedoekt". Maar wat schetste mijn verbazing? Ze waren helemaal uitverkocht!!2 comments:

Unknown said...

Wow! Wat onwijs mooi zeg! Het ziet er echt geweldig gaaf uit! Te gek!

Zit er ook een starbucks in de buurt? Altijd lekker na het eten...

Mjammie, hier ga ik me een avondje vermaken..!!

Mickey said...

Was ik nou maar mee gaan eten :-). Maja, ik ' moest' reisburootje spelen voor mn vriendinnetje :-)

Hai Irma, nee, geen Starbucks nog gevonden daar, maar 'echte' heerlijke cappuccino bij de Illy!

Wanneer kom je?! Gezellig!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails