Thursday, March 18, 2010

Day 1

Gisteravond zijn we allebei als een blok in slaap gevallen. Nadat we thuis nog heerlijk hadden bank gehangen, thee gedronken en een doos met kaaspringels hadden opgegeten, en naar American Idool hadden gekeken, gingen de lampjes bij Deb en mij langzaam uit, hihi.Vanmorgen uitgeslapen en toen naar het Visum bureau. Maandagmiddag kunnen we Deb's paspoort met visum ophalen dus die week gaan we shoppen over de grens. Vervolgens zijn we de Fortress ingelopen voor een fototoestel en Deb heeft dezelfde als ik heb gekocht. Daarna eerst koffie bij Starbucks en toen de ferry op.Aan de "overkant" hebben we de escalators (roltrappen) gehad, zijn we over de "wetmarkets" gelopen tot schrik van Deb die overal spartelende vissen zag, hebben we de streetmarkets gehad waar veel voor weinig te koop is. En dat hebben we natuurlijk gedaan! En we hebben gegeten bij de Vietnamees in Rats alley.

Elvis staat net achter Deb!

Dit was voor Deb de eerste kennismaking met Elvis! We gingen dus niet bij hem eten maar bij de buurman maar toen we vertelden dat we vrijdagavond bij hem komen eten, was het helemaal goed. De Peak hebben we nog maar even niet gedaan. Het was mistig vandaag. Zonde om dan naar boven te gaan. Dat gaan we een ander keertje doen.We wachten nu op Chiel. Althans ik zit hier en Deb heeft even haar oogjes dicht gedaan.
Hij komt vanavond terug uit China en dan gaan we lekker eten met z'n allen. Volgens mij vind Deb het wel leuk hier! Morgen gaan we naar de Pink Dolphins!!

De nieuwe foto's kan je hierrrr vinden!

1 comment:

simone said...

Zie dat de dag in gepaste stijl is door gebracht!!! Eten drinken en shoppen!!! Hahaha

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails