Tuesday, March 30, 2010

Home alone

Ze is weg. Deborah komt over een paar uur aan in NL. Ik heb haar gisteravond weg gebracht naar het vliegveld. Ze heeft een leuke tijd gehad hier, en ze had 'maar' 4.2 kilo overgewicht in haar koffer! Gelukkig doet KLM hier in HK niet moeilijk in tegenstelling tot KLM in Amsterdam. Daar moest ik toen tot op de ons nauwkeurig mijn koffer leeg halen!

Gisteren zijn we nog voor de allerlaatste keer over de Mongkok markt gelopen. Nog het allerlaatste cadeautje kopen en weer had Deb mazzel! Heel veel rugby teams waren de bus uitgegooid om een cadeautje voor thuis te halen en die liepen dus ook over de markt. Nou heb ik geen idee welke teams er waren maar wat ik zo hoorde van Deb, liepen in ieder geval Kenia, Zimbabwe en Zuis Afrika gezellig te shoppen.

Enfin, ik zit weer in m'n eentje. Chiel zit nu nog in China en ik hoop dat hij op tijd terug is in HK op woensdagavond. Want dan vertrekken wij naar NL! Er kwam nog een klant. De koffers staan uitgeklapt op het bed wat tot gisteren nog beslapen werd door Deb. De was draait op volle toeren en ik zit me gek te ergeren aan mijn INTERNET!!!!

Potver. Sinds gisteren geen internet meer. Waarom weet ik niet. Ik heb van alles geprobeerd. Kastje aan, kastje uit. Mac aan, Mac uit. Ik heb geen idee. En Chiel is er niet, de mannen Jos en Jesse kan ik ook niet om hulp vragen want die zijn ook weg, en bellen met PCCW lukt ook niet want ik heb Chiel's ID gegevens niet. En hij loopt rond met een klant dus storen gaat ook niet. ARGHHHH!!!! Ik kan dus ook geen mail lezen. Ik negeer niemand hoor, ik kan er alleen niet bij!

Dus nou zit ik bij Pacific Coffee op de boulevard. Effe een capuchino en gelijk even op internet. Voel me net een backpacker, hihi. Als alles gaat zoalshet er nu uitziet dn komt mijn volgende post uit NL. Of mijn internet thuis moet het ineens gaan doen...denk het niet eigenlijk.
De foto's van Deb's laatste dag komen zo snel mogelijk op internet.

Ik ga weer koffie drinken!

2 comments:

simone said...

Deb is idd thuis, om even over half zes kwam ze door de gate!!! Heeft nu een beetje last van een rommelende maag op de raarste tijden en af en toe een dipje, maar verders vol van wat ze allemaal heeft meegemaakt.

Mark L said...

Hoi Ans en Giel,

Leuk om na 3 maanden weer eens polshoogte te nemen van jullie avonturen in Hongkong.

Nog altijd naar Spasso zie ik! Ja dat was zeker erg mooi.

Geniet er van en misschien tot snel!

Groeten daar!
Mark

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails