Wednesday, March 31, 2010

We hebben contact!!Jippie! Ik kan weer op het internet! Mens, wat voelde ik me diep ongelukkig. Je bent toch meer van internet afhankelijk dan dat je in eerste instantie denkt. Het kastje van PCCW was kapot. Het begon geluiden te maken en die geluiden werden steeds harder. Klopte niet dus. Maar nu doet 'ie 't weer!

Het was de afgelopen stil hier. Deb is vertrokken en inmiddels weer veilig terug in Leiderdorp. Ik las dat ze nog wel iets last heeft van jetlag, maar dat kan ook haast niet anders. Om maar met de beroemde woorden van Berry van Aerle te spreken: "It hurt erbie"!

Chiel is lekker thuis nu. Hij werkt vanmiddag vanuit huis. De koffers staan ingepakt en vanavond gaan we voor het eerst met de KLM naar NL. Ben erg benieuwd hoe dat bevalt. Omdat ik geen internet had, heeft Mickey ons online ingecheckt, en we hoopten een beetje op het berichtje wat Deb ook kreeg toen ze incheckte. Dat je namelijk voor 300 euro meer, je een business class plek kon krijgen. Maar helaas. Dat berichtje popte niet op.

Ik zal de foto's van Deb's vertrek er nog even opzetten. Bietje mosterd na de maaltijd, maar ach. Toch leuk om te zien toch?


Wij vertrekken vanavond om 11 uur en komen morgenochtend heel vroeg aan in NL. 5 Uur als het goed is en we de wind mee hebben. En dan is het ook 1 april! En wie is er dan jarig? Juist! Moi!!

2 comments:

Fiona Teeuw said...

Ans, voor de komende 2 weken heel veel plezier in NL toegewenst. Succes met de halve Marathon in Utrecht en voor morgen al zovast een leuke verjaardag toegewenst. Hieper-de-piep Hoera!

Yvon said...

van harte, we gaan je snel "live" feliciteren. (en ook Chiel natuurlijk)
We bellen morgen

Yvon en Mari

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails