Friday, March 26, 2010

De Peak

Vanmorgen was het na lang wachten, een heldere dag. Hoog tijd om naar de Peak te gaan!
En omdat we vroeg waren konden we gezellig met de Peaktram de berg op. In het weekend b.v. staat er zo'n lange rij dat de lust je wel vergaat. Maar zoals ik al zei, het was lekker rustig. En koud! Potver. Gisteren was het nog 29 graden en vanmorgen maar 15 graden, en het waaide als een gek bovenop de Peak.



Maar we hebben de tijd genomen om foto's te maken, te genieten van het uitzicht. Deb vond het prachtig. Daarna zijn we de taxi ingestapt om naar Stanley market af te reizen. Ze moest nog een paar dingetjes hebben. We hebben lekker geslenterd over de markt, alles uitvoerig bekeken en een broodje gegeten bij Delifrance. Ook hebben we nog even boodschappen gedaan voor de spaghetti en toen naar huis.

De boel daar weer afgezet en opnieuw de stad in. Deze keer naar Shanghai Street, jade-market en de Night Market. Blijft leuk. En het lijstje van Deb is volledig afgevinkt. Alles is gekocht dus ze kan nu met een gerust hart naar NL terug.



En vanavond hebben we lekker thuis gegeten. Spaghetti met sla. Gezellig. Daarna de film 'The blind side' gekeken met Sandra Bullock, geweldige film trouwens en nu liggen Deb en Chiel te slapen. Morgen wil Deb kijken bij het HK-stadium of ze nog rugby spelers kan spotten en verder hebben we weinig plannen gemaakt. We zien wel. Beetje uitrusten is ook wel lekker...

De foto' staan weer hierrr!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails