Sunday, March 28, 2010

Rugby en BBQ

Zaterdag. Voor mij een rustige dag, voor Deb een hele spannende. Vandaag ging ze in haar eentje richting HK-stadium om op het veldje voor het stadium naar de rugby sevens te gaan kijken.
Rond 11 uur liep ze de deur uit en een half uurtje later kreeg ik een sms dat ze was aangekomen.Ze heeft mooie, brede mannen zien rondlopen. En achteraf had ze de beste plek van het stadium! Waar je kon kijken op een groot tv scherm naar de wedstrijden, ze had tenslotte geen kaartje, daarnaast was het warming up veldje voor de mannen! En ze liepen er vlak langs! En ze kwamen zelfs kijken naar de wedstrijden waar Deb zat! Geweldig toch!!Rond 6 uur kwam ze moe maar voldaan thuis. Foto's op de computer gezet en toen ging ze heel eventjes liggen op bed. Zo'n dag hangen kost aardig wat energie!Chiel was ondertussen bijna thuis uit China en om 8 uur gingen we met Cynthia en Michael eten. Heel gezellig! Eerst hebben we wat gedronken in de lobby van het Langham Hotel omdat ze daar actief meededen met "Earth Hour". Alle lampen gaan uit voor 1 uur. Misschien hebben jullie daar in NL er ook aan meegedaan. Alle lampen gingen uit in de lobby en duizenden waxinelichtjes hebben de boel heel romantisch verlicht. Het was een prachtig gezicht!Daarna hebben we ons te goed gedaan aan een Koreaanse BBQ. Lekker je eigen stukje vlees bakken op een platje in de tafel. Heel lekker. Afgesloten met een drankje op TST east en niet in Wanchai. Daar wil je echt niet zijn als er 20.000 dronken rugby fans rondlopen.

Toen we thuis kwamen hebben we nog even geskypt met Simone en Ron, omdat Simone jarig was.

En nu gaan we naar Wong Tai Sin en Diamond Hill. Tempels kijken. Vanmiddag gaat Deb weer naar het stadium om naar de finales te kijken. En morgen? Morgen is het inpakken geblazen. Dan vertrekt Deb weer naar NL!

Klik hierrr om naar de foto's te gaan!

3 comments:

Familie van Mierlo said...

Wat grappig, een groot deel hetzelfde programma, Rugby en Koreaanse BBQ!
Toch wel een top evenement die Rugby 7th. Volgend jaar ga ik echt drie dagen en verkleed biertjes dinken :)

Heb je woensdagmiddag tijd voor cupcakes?

XXX Ryanne

ARLENE VOOGD said...

Heel leuk voor Deborah dat ze toch zo dichtbij kon komen!
Hier had men ook dat uur zonder licht,maar alleen grote gebouwen etc.zoals de Arena waren onverlicht,ik vind het bij jullie wel heel indrukwekkend gedaan want we zagen ook op het journaal ineens alle lichten uitgaan bij de gebouwen in Hongkong!

Lody said...

He, Deborah, eigenlijk heb jij toch wel een fantastisch beroep/hobby als ik al die hunks zo zie.......

En ik wens je een hele fijne vlucht terug naar huis, lekker slapen...

Liefs en groetjes aan allemaal,
Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails