Sunday, March 14, 2010

De warme bakker!Ik ben zo blij! Sinds gistermiddag ben ik in het rijke bezit van een oventje. Een echte! Hij past precies op het aanrecht. Eindelijk kan ik ovenschotels of muffins bakken. Jippie!! Ik had wel zo'n heel klein toast-oventje waar je een tosti mee kon maken, maar echt iets bakken kon niet.Natuurlijk ben ik vanmorgen gelijk aan de slag gegaan. Blueberry muffins zijn het geworden. En ze smaakten heerlijk! Maar die op de foto zijn al op. Chiel neemt er een paar mee naar China en nu staan er appel/kaneel muffins in de oven. En het ruikt lekker!!

7 comments:

Fiona Teeuw said...

Da's nog eens en origineel huwelijkscadeautje. Hierbij alsnog gefeliciteerd. En heel veel plezier met kokkerellen toegewenst. Bij het zien van die (mooie hoge) Blueberry muffins wordt ik nieuwsgierig naar het recept.

Ans said...

Niets bijzonders hoor. Gewoon een pake blue berry muffins van Betty Crocker. Ik heb alleen niet 12 muffin vormpjes gebruikt maar 9. Chiel had er al eentje gejat voordat ik de foto kon maken :))

Familie van Mierlo said...

Mjammy, dat klinkt lekker, die kaneelmuffins, wanneer mag ik komen proeven? Ik kan er tegenwoordig heeeeeeeeel veel op :)

Ans said...

Ryanne, je mag altijd langs komen om te proeven! Je mag zelfs zeggen welke smaak je wil proeven!! U vraagt, ik bak!

Familie van Mierlo said...

Deze week zit ik vol, maar volgende week kom ik graag proeven :) Wanneer heb je tijd?

XXX Ryanne

Ans said...

Oeps ik zit volgende week helemaal vol. Krijg mijn nichtje op bezoek. Ik weet niet of ik dan wel thuis ben. Maar mocht je bevallen voor die tijd :)) dan neem ik de muffins gewoon mee op kraambezoek! Anders moeten we even tel.contact houden ok?

Lody said...

He lekker, die bakluchten in huis. Verse muffins en andere zaligheden. Geniet lekker en alvast heel veel plezier met Deborah straks.

Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails