Wednesday, March 10, 2010

Overeenkomsten

Gistermiddag ben ik naar de film geweest met mijn partner in crime Mickey. Prachtige bioscoop. Ik was er nog nooit geweest. Ze hebben zelfs een Garden Room compleet met balkon!
Enfin, we hadden kaartjes voor 'Up in the Air' met George Clooney. En wie wil er nou niet 2 uur lang kijken naar George? Er zijn vervelender dingen om te doen, toch?

Ik heb met verbazing gekeken want het leek wel of we naarhet leven aan het kijken waren van onze buurman op 5B! Echt waar!

Het verhaal gaat over een niet slecht uitziende man (overeenkomst 1) die leeft voor zijn werk (overeenkomst 2) die altijd ergens in een vliegtuig zit (overeenkomst 3) en daardoor een diamanten frequent flyers pas heeft (overeenkomst 4).
Vervolgens kan hij altijd langs die ellenlange rijen lopen bij het inchecken (overeenkomst 5) en wordt hij aangesproken door iedereen van de vliegmaatschappij bij naam (overeenkomst 6) en ze zeggen allemaal 'Welcome back mr Bingham' (overeenkomst 7 alhoewel ze dan tegen Jesse zeggen, mr.Plasman, maar dat hadden jullie wel door).
Als hij dan op de zeldzame dagen thuis komt (overeenkomst 8) stapt hij in een ienieminie flat waar helemaal niets staat (overeenkomst 9) dus super ongezellig (overeenkomst 10) en wil hij zo snel mogelijk het vliegtuig weer in (overeenkomst 11).
Zijn was ligt opgevouwen in de kast rechtstreeks vanuit de waszak (overeenkomst 12) en heeft hij altijd alleen maar handbagage bij zich (overeenkomst 13) omdat dat tijd scheelt! (overeenkomst 14) Zijn vrijgezellen bestaan wil hij niet opgeven (overeenkomst 15) want dat is alleen maar lastig en daar heeft hij geen tijd voor (overeenkomst 16) maar alle vrouwen hebben wel een oogje op hem (overeenkomst 17).
Het inpakken van zijn handbagage koffertje kost 2 minuten (overeenkomst 18) en is helemaal uitgedacht en efficiënt (overeenkomst 19). Zelfs bij het inchecken/security heeft hij een heel uitgedacht systeem waarbij hij tijd bespaart (overeenkomst 20) en zit hij of aan de laptop, of aan de telefoon (overeenkomst 21). En als hij thuis is, dan vind hij dat eigenlijk zonde van zijn tijd (overeenkomst 22).
Het vliegveld is zijn "thuis" (overeenkomst 23). En hij wordt 1 van de 7 mannen die alles bij elkaar 10 miljoen airmiles hebben gespaard (bijna overeenkomst 24). Maar hij geeft zijn zus en man allebei een wereldreis ticket (overeenkomst 25) omdat hij zijn familie toch wel belangrijk vind (overeenkomst 26).

Zouden ze daar in Hollywood stiekem contact hebben gehad met Jesse?

9 comments:

Mickey said...

hahahahhahaha, TE leuk!!!!

X

simone said...

Wie weet....... Nou ja Jesse had een rottiger acteur uit kunnen kiezen om zichzelf te spelen nietwaar???? George Clooney, what else.....

Lody said...

Ja, als er één man is die Jesse kan spelen is het wel onze George.....

Fiona Teeuw said...

Maar of het salaris van Jesse gelijk is aan dat van George….? Ik denk dat overeenkomst 27 er voor hem helaas niet in zit!

ARLENE VOOGD said...

Niet te geloven,zou Jesse stiekem zelf het script hebben geschreven??
Qua uiterlijk zijn ze beide "niet slecht"ha ha

Joke80 said...

Leuke opbouw :) :) en leuk verhaal natuurlijk! xxx

irma said...

Als George Clooney nou echt op verdieping 5 woonde, dan wist ik het wel... ;-)

Errug grappig Ans!hihihi...Je had het niet beter kunnen schetsen...

David said...

Briljant verhaal en de overeenkomsten zijn duidelijk.
Had je http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=hong+kong&sll=37.0625,-95.677068&sspn=32.252269,77.080078&ie=UTF8&hq=&hnear=Hong+Kong&ll=22.296857,114.174372&spn=0,359.99717&t=h&z=19&layer=c&cbll=22.296844,114.174273&panoid=JAccpPo_n-ZvJNJuog6zQQ&cbp=12,181.84,,0,33.15

al gezien, lijkt of Jesse net de Pinnecal uitloopt.

Ans said...

Hallo David! Hij lijkt echt! Hahahaha

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails