Sunday, March 21, 2010

Zondag

Genoeg kleurstoffen, en E10 t/m E99 op 1 bord. Jesse's bord!

Vandaag hebben we een beetje kalm aan gedaan. Lekker uitgeslapen, Chiel ging weer rennen met Jos en Jan, ik heb nog muffins gebakken en net even voor enen liepen we met z'n allen naar Spasso. Lekker aan het buffet.Daarna zijn Chiel, Deb en ik naar Mongkok gegaan om de Ladiesmarket te bezoeken. En het viel reuze mee qua drukte. Gelukkig. Ik was een beetje bang dat je over de Chinese koppen kon lopen, maar het viel erg mee.Deborah heeft nu ook aan den lijve het concept 'stinky tofu' kunnen meemaken. De geur die ergens ligt tussen rottende vis en beerput valt niet te ontkennen. Zodra je in de buurt komt van deze stalletjes dringt die penetrante geur hoog je neus in. Het zal niemand verbazen dat we niet gestopt zijn om deze lekkernij te proeven.

Wel hebben we nog wat sportschoenen bekeken in 'sneekerstreet', maar daar was het wel druk. Deb zag wel leuke schoenen maar dat gaan we van de week maar doen als iedereen naar het werk is. Scheelt toch weer in drukte.Verder hebben we aan de skype gehangen met Ron en Simone, en vanavond een hamburger gescoord met de mannen op TST-east.En nu doen we even niets. Morgen gaan we de vogeltjes- en bloemenmarkt op, halen we het chinese visum op van Deborah en ik denk dat we boodschappen gaan doen om thuis te eten.

Dinsdag gaan we voor 2 dagen naar Shenzhen! Chiel moet toch werken daar en dan gaan we gezellig een nachtje slapen in zijn hotel. Leuk toch?

Foto's zijn weer hierrr te bekijken!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails