Thursday, April 01, 2010

Een hele lange verjaardag!

We zijn er! Vanmorgen net even voor 5 uur landde het toestel op Nederlandse bodem.



Vlucht ging perfect, we hadden het windje mee en de comfort-klasse beviel uitstekend. Begrijp me niet verkeerd, het is en blijft een roteind vliegen. En als de captain zijn welkomst praatje houdt en je dan verteld dat het maar 11 uur en 40 minuten vliegen is naar Amsterdam, zakt de moed je in de schoenen. Alsof er geen eind aankomt. Maar we hadden inderdaad meer beenruimte en de stoelen konden net iets verder naar achteren zodat Chiel en ik toch lekker geslapen hebben.



Maar voordat we gingen slapen kregen we wat te eten en toen was het 12 uur! 1 April! Mijn verjaardag begon hoog in de lucht boven China! Van Chiel kreeg ik een echte "lady Phone" van Sony. Een mooie rode! We hebben er een wit wijntje op genomen en toen bedacht ik me dat deze verjaardag extra lang ging duren. Vanwege het tijdsverschil! 6 Uur extra om precies te zijn!

Op de weg naar Druten bleek inderdaad dat het gezegde "April, doet wat hij wil" nog steeds actueel is. Hagelbuien, natte sneeuw en een prachtige zonsopgang verwelkomden ons in het Land van Maas en Waal!



Martijn en Linn hebben gezorgd voor een heerlijk ontbijtje compleet met lekkere warme croissantjes en een gekookt eitje. En zo meteen gaan Anisah, Linn en ik het dorp in om boodschappen te doen. Ben komt wat later en van het weekend komen Remy en Rachida. Gezellig!

1 comment:

Anonymous said...

van hartelijk gefeliciteerd hier vanuit Hardenberg.
vandaag druk aan het verhuizen met Jos en Irma naar hun nieuw huisje

Jan en Jantina Hardenberg

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails