Sunday, November 28, 2010

Edwin in HK

Edwin, een collega van Chiel, was hier op werkbezoek. Na een volle week in Shanghai en 2 dagen Shenzhen, kwam hij vrijdag naar HK. Na kennis gemaakt te hebben met zijn Chinese collega's hier op kantoor, was het tijd voor sightseeing!



Langs de haven lopen, eten bij BLT, naar alle markten in Mongkok, noedels eten, Langham Place in voor koffie, eten in the One en morgen is het tijd voor de Starferry, Central en misschien een bustochtje. Alles staat nog open. 's Avonds vertrekt Edwin weer naar huis.

Verder hebben we vanavond gegeten met Jos, Jesse, Mickey, Jaap, Edwin, Bram en Kamilla. De familie van de overkant hadden we al maanden niet gezien. Druk, drukker, drukst. Maar wat leuk om Kamilla met dikke buik te zien! Bram en zij verwachten hun eerste kindje eind januari, een jongetje. Ze zag er stralend uit!

Ons bezoek bij Harlan's Bar was zodanig dat we in ieder geval nooit meer terug komen om te eten. Een drankje misschien wel want je hebt prachtig uitzicht, maar de dining-service was pet. Het duurde meer dan 50 minuten voordat het eten kwam, ze bleven water schenken (9 flessen water stonden er op de rekening!) en om nou te zeggen dat het de moeite waard was van het wachten, nou nee. Maar goed, dat weten we dan ook weer. Na ons geklaag kregen we wel 2 borden met desserts om te delen. Dat dan weer wel.


Nu maar naar bed, morgenvroeg eerst hardlopen en daarna halen we Edwin op voor een laatste dag in HK.

Have a nice day!

1 comment:

Anonymous said...

succes met de trainingen op dit moment kan ik niet ATBen dit i.v.m dat ik met de voet omhoog zit omdat ik mijn enkel zwaar hebt verzwikt
en dinsdag wordt hij ingetaped door de fysio.

succes allen met de afstanden die jullie lopen

Jan en Jantina Hardenberg

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails