Tuesday, November 23, 2010

Rustig

Ja het is rustig hier thuis. Dat wil zeggen op het gebonk van de wasmachine na. Volgens mij is die band waar de trommel inhangt nodig toe aan vervanging. Woensdagmiddag komt er een mannetje. En mijn eigen mannetje heeft afgelopen zaterdag alle elektronische meuk weer opnieuw aangesloten. We hebben een ander kastje gekregen en het oude kastje staat nu op de slaapkamer. Ik ben helemaal blij!

Maar verder kabbelt het kalmpjes aan in Huize Honig.  Chiel is wel druk. Hij probeert alle lopende dingen af te handelen voor 1 december. Vanaf 1 december is het een gekkehuis qua reizen. Van 2 t/m 6 dec. Cambodja, 13 t/m 16 dec. Taipei en 17 december vertrekken we al naar NL!

En a.s. donderdag en vrijdag gaat hij naar China. Edwin, een collega uit NL, komt aan vanuit Shanghai en blijft tot zondagavond in Shenzhen en Hong Kong. Gezellig.

Vanmorgen heb ik weer hardgelopen. Van de trap naar de muur. Kon mezelf eerst niet in beweging krijgen maar toen ik weer de deur binnenliep was ik toch wel weer trots op mezelf. Nog 9 dagen voordat ik aan de 10 km moet!

Ik zag vanmorgen trouwens op CNN het vreselijke nieuws dat er meer dan 300 man zijn omgekomen in Phnom Penh. Tijdens de laatste dag van het 3 dagen durende waterfestival zijn mensen onder de voet gelopen op een brug. Waardoor de paniek uitbrak was vanmorgen nog onbekend. Vreselijk...



Have a nice day!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails