Wednesday, November 10, 2010

...en toch niet...

Chiel vertrok net naar het vliegveld. Met de Lufthansa naar München. Vannacht vliegen, morgen vergadering, daarna 2 dagen hangen in München voordat hij weer een plek had om terug te vliegen naar HK. Op zich al van de knotse dat je niet gelijk een vlucht terug kan krijgen, maar goed, het was niet anders.

Kreeg ik net een telefoontje van Chiel. Vlucht naar München met, let op, 7 uur vertraagd! Dat is dan lekker want de vergadering zou morgenochtend gelijk bij aankomst beginnen. Niet fijn dus. Hij is gelijk naar de counter van British Airways gelopen. Of hij een vlucht via Londen kon boeken naar München. Maar natuurlijk. Geen probleem. Ze zouden de plek even op 'hold' zetten zodat hij zijn vlucht bij de Lufthansa kon cancelen. Dat ging niet zo heel makkelijk...

Bij Lufthansa stond natuurlijk een rij van heb ik jou daar. Wie verwacht nou een hele nacht vertraging! Allemaal ontevreden klanten die omgeboekt wilden worden. Omdat het zo lang duurde, liep Chiel toch maar terug naar BA om die vlucht te boeken. Hij had namelijk gezien dat hij dan zaterdag i.p.v. zondag al terug in HK kon zijn. Perfect....

...dus niet...Bij deze trip moet je 3 nachten in Londen overnachten!

Chiel belde net weer op. Hij zit weer in de taxi terug naar huis. Hij heeft de vergadering afgezegd bij de klant. Met geen mogelijkheid kon hij op tijd aanwezig zijn. En 3 nachten langer blijven dan voorzien is niet te doen. Alsof hij het niet druk heeft, zeg!

Dus straks zit ik gezellig weer met Chiel op de bank! I love the Lufthansa!


Have a nice day!

3 comments:

simone said...

Achh wijffie, elk nadeel heb z'n voordeel!! Hahaha, maarre dan ist ie zeker niet die 3 dagen vrij die Chiel anders in Duitsland zou zijn........?

Mickey said...

Da's een stuk gezelliger!

Arlene said...

Lekker is dat!Maar nu blijft hij lekker bij jou in HK is ook wat waard.Het weer is hier slecht het stormt gewoon dus wie weet waar het goed voor was!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails