Saturday, November 06, 2010

Nog 1 maandje!

Over precies 1 maand, op 5 december, lopen we weer de Angkor Wat Halve Marathon in Cambodja. Dat wil zeggen Jesse, Jos, Chiel en Pim. Ik niet. Ik ga de allereerste 10 kilometer van mijn leven lopen en daar ben ik best trots op! Nooit gedacht dat ik dat ooit zou doen!


De trainingen verliepen goed. De stemming zit er goed in. De tickets plus hotel zijn geboekt! En het diner op zaterdagavond staat al gepland bij de ouders van Lily. Zij heeft alles voor ons geregeld en haar ouders starten deze maand een restaurantje in Siem Reap. Geweldig!

Chiel moet nu rust houden maar ik weet zeker dat hij over een maand weer fris en fruitig aan de start staat. Bij gebrek aan een partner die met mij 10 kilometer wil lopen moet ik alleen er tegen aan. En dat vind ik niet eens erg. Mijn doel is om te genieten en om de race uit te lopen. En al doe ik er 2 uur over, het maakt me niets uit. Tasje om met fotocamera en vooral genieten van alles en heel veel foto's maken! Ik kan niet wachten tot dat ik ook van die kindjes zie die je een 'high five' willen geven en je lachend aanmoedigen!


Ik ga van het weekend maar eens op stap om te kijken of ik vlaggetjes kan vinden die we mee kunnen nemen en weg kunnen geven aan die kindjes. En we moeten nog steeds leuke T-shirts bedenken! Maar wat een heerlijk vooruitzicht!


Have a nice day!
Enhanced by Zemanta

1 comment:

Fiona Teeuw said...

Iedere keer weer een leuk vooruitzicht! Een minivakantie met een sportive reden om te reizen. :)

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails