Monday, November 01, 2010

Wat hebben we gedaan...

Het afgelopen weekend is voorbij gevlogen!

Vrijdagavond hebben we nog lekker gegeten met Jos, Jesse en Mickey. Jos vloog die avond gelijk door naar NL. En Mickey was home alone omdat Jaap ergens in China aan het werk was.


Op zaterdag natuurlijk lekker bezig geweest met onze internet verbinding maar 's avonds zijn we weer met Jesse en Mickey gaan eten. Deze keer kwamen we terecht in The One. Een nieuw winkelcentrum net voor Knutsfort Terrace. We stapten de lift in naar de bovenste verdieping (30 hoog) waar Wooloomooloo is gevestigd. Prachtige lokatie, hele mooie inrichting en een super balkon! Daar hebben we lang gezeten en genoten van het uitzicht.


Op zondag zijn Chiel en ik naar Stanley afgereisd. Ik had gelezen over een militair ereveld van de 1ste en 2de wereldoorlog ergens midden in Stanley. Heel bijzonder.


Prachtig klein ereveldje met hele oude graven. Er zijn zelfs graven van gesneuvelden die op Nederlandse schepen voeren! We waren echt onder de indruk. Daarna zijn we lekker Stanley ingegaan voor een drankje en toen hebben we een wandelroute gepakt die ons aan de andere kant van Stanley bracht. Het was weer leuk om te doen en het weer werkte goed mee. 22 graden!



Die avond hebben Chiel en ik een hapje gegeten bij ons aan de over kant. Een vegetarisch Indiaas restaurant. Erg lekker en dus hebben we veel te veel gegeten. Ik heb de hele nacht last gehad van een volle buik!


En vandaag zijn Chiel en ik naar dr. Yeung Yeung geweest. Hij was doorgestuurd door onze eigen fysio-praktijk naar deze dame die gespecialiseerd is in de sportblessures. Lieve dame, super praktijk (gratis gebruik van laptops en verse vruchtendrankjes!) en zij heeft Chiel goed onderzocht. Ook is er een foto gemaakt van zijn voet en er was gelukkig geen fractuur te zien. Wel bleek dat hij een te korte grote teen heeft en waarschijnlijk is dat de oorzaak van alle problemen. Hij heeft rust nodig. De aankomende 3 tot 4 weken mag hij niet hardlopen en als hij begint moet dat met kleine afstandjes.


En vanavond hebben we een afscheidsetentje gehad van Ilse. Zij vertrekt over 2 weken voorgoed naar NL. Jammer. Eerst gegeten in Chunking Mansion en toen een kopje thee genomen boven in I-square. En we mochten op het terras! Mooie foto gemaakt van ons huisje!


Maar onze vrouwen-die-op-Kowloon-wonen-zijn-cool-club telt nog maar 2 leden! Hoog tijd om eens leden te gaan werven!

Have a nice day!

2 comments:

Arlene said...

Een te korte grote teen ??? Nooit geweten dat je daar last van kan krijgen,maar '''''gelukkig geen fractuurtje of zo iets!
ff kalm aan doen nu,jammer voor je Chiel maar het is even niets anders.

miss honeybee said...

Je grote teen vangt 30% van de belasting van je voet op...zegt de dokter. Als je grote teen kleiner is vangt het dus minder op en vangen je middenvoetsbeentje en pezen dus meer op en daardoor zijn ze overbelast...zegt de dokter. Normaal gesproken merk je dat niet maar als je grote afstanden loopt zoals een marathon, halve marathon en 3 keer per week zeker 15 km per keer hardloopt, dan krijg je daar last van...zegt de dokter. Hihi! Je weet wat ze zeggen van mannen met kleine grote tenen he? Inderdaad! ...Kleine schoenmaat!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails