Wednesday, June 22, 2011

Nat


Het komt met bakken uit de lucht vallen...het waait goed hard en de skyline is grijs. De groene hellingen die achter de skyline normaal gesproken te zien zijn, zijn verzwolgen door de mist.


Het zwembad ziet er verlaten uit en de eerste planten zijn omgewaaid. T3 is sinds vanmorgen afgeroepen en Haima (ze heeft een naam!) komt steeds dichter bij Hong Kong. Ze verwachten vandaag geen T8 en misschien komt er wel helemaal geen T8, maar het weer is goed omgeslagen. Ik heb Therasita voor vandaag maar afgebeld. Hoeft ze niet door de storm. En dan is de kans ook stukken kleiner dat die kleine  weg waait ;-)

Ik moet straks nog wel de deur uit. Straks lekker lunchen met Chiel en ik moet nieuwe print cartridges hebben. Te lang uitgesteld om die dingen te kopen en nu verschijnt er helemaal niets meer op papier. En dat is jammer want ik ben online ingecheckt en moet de tickets uitprinten voor ons tripje naar Phuket!


Gistermiddag ben ik nog wezen lopen! Wel pas tegen 5 uur want het was zo warm dat ik er gewoon chagrijnig van werd. Maar ik was blij toen ik buiten liep. Het zag er buiten prachtig uit en het waaide lekker hard. Op sommige stukken werd zelfs je adem afgesneden en kon je tegen de wind inhangen. Maar het was lekker. En ik was niet de enige die op de boulevard liep! Ik heb het nog nooit zo druk gezien. Iedereen was aan het sporten, van jong tot oud. Net als ik genoot iedereen van de harde wind en de verkoeling die het meebracht.


Chiel was gisteravond pas laat thuis. Ik geloof om 11 uur. Hij zat in Shenzhen en er waren klanten op bezoek. Geen probleem. Hij was alleen vergeten dat ook aan mij door te geven! Ik heb dus maar in m'n eentje mijn eigen gemaakte (low calorie) tuna casserole gegeten. Hij heeft wat gemist! Het was heel erg lekker!

Nog anderhalf nachtje slapen voordat we op vakantie gaan! Het komt nu echt heel dichtbij! Fingers crossed dat we geen last gaan ondervinden van de typhoon en dat we een paar zonnige dagen gaan krijgen. Het is tenslotte het regenseizoen. Aan de temperatuur zal het niet liggen...het is 36 graden op Phuket.

5 comments:

Mickey said...

ik wil ook wle even voor je printen?

miss honeybee said...

Ik heb ze net geprint! Bedankt!

Anonymous said...

Goh, denk dat het dan echt aan het weer heeft gelegen gisteren, ben n.l. met de 2 Ronnen mee gaan sporten weer na een heeeele lange tijd. Eerst niet vanwege de verhuizing van Deborah en later liet mijn lijf mee een tijdje in de steek. Maar gisteren, oh dat was echt wel lekker; 12.5 km fietsen in nog geen 20 min. op zo'n apparaat. Daarna nog de diverse spiergroepen aan de gang gezet en als slot nog een dikke km gewandeld. Was heel tevreden over mezelf... hihi. Oh lieverd hoop echt dat de rgengoden op Phuket je gunstig gezindt zijn. Heb je zo'n prachtig huisje kunnen strikken, wil je er ook wel volop van geniten nietwaar.....? Hoop dat het hier vrijdagavond ook droog een een aardig temperatuurtje heeft, want dan is die modeshow. Gister de kleertjes doorgepast en moet je zeggen, zag er goed uit. Vrijdag nog de haartjes laten doen en strak in de make-up. Ben benieuwd. Nog wel ff verder oefenen met het op hakken lopen. Hahaha, is wat onstabiel. Dag en een dikke zoen, ga zo lekker aan het werk XXX Groetjes Simone

Arlene said...

He zus en zwager,heel veel plezier op Phuket en ik duim dat die T 3 of meer geen roet in het eten gooit!

Anonymous said...

Enne wat ik nog zeggen wilde: GENIET HEERLIJK VAN JULLIE WELVERDIENDE VAKANTIE!!!! xx Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails