Sunday, June 12, 2011

Zeg maar 3 dan krijg je er 4!

Onze klanten zaten nog in Guangzhou en zouden pas heel laat in HK aankomen. Alle tijd dus om met Jesse een hapje te eten. De keus viel op Al Molo, een nieuw Italiaans restaurant naast BLT. Suki die wij nog kennen van Spasso en BLT is nu de gastvrouw bij Al Molo. Ze werd gebeld en een tafeltje was snel geboekt.


Chiel had daar een maandje geleden geluncht en dat viel toen bijzonder tegen. De kaart was erg klein en de service erg slecht. Achteraf bleek dat ze net een dag open waren en dat er nog veel problemen waren die opgelost moesten worden voor de grote opening. Ik moet zeggen dat het restaurant er geweldig uitziet. Prachtig. Mooi ingericht en heel gezellig. Aan de waterkant naast BLT.


Suki heeft er van alles aan gedaan om het ons naar de zin te maken en vooral Jesse werd als trofee door het restaurant gesleept. Ach, je moet er wat voor over hebben...De manager kwam ook even langs. Hij verslikte zich zowat toen hij ons herkende! Wij waren die mensen die nogal ontevreden waren geweest over een zwart geblakerde hamburger die Jesse op z'n bord had gekregen bij BLT! (Daar was hij ingewerkt voordat Al Molo werd geopend.) Die avond was niet de beste avond voor de manager in spe. Hij kwam toch even een praatje maken en wenste ons een hele fijne avond. Toch aardig.

Maar goed we bestelden een vleesplankje, 3 voorgerechten en 3 hoofdgerechten. We kregen onze voorgerechten maar ons vleesplankje hadden we nog niet gezien. Ai. Aan de serveerster doorgegeven, ze verontschuldigde zich gelijk want ze was het totaal vergeten. Nou ja, geen probleem, laat maar doorkomen dat plankje.

Binnen no time stond het plankje op tafel toen er een andere serveerster aankwam met nog een voorgerecht. 'Dat is niet voor ons hoor! Wij zitten al aan een voorgerecht!' Maar er was ergens een foutje gemaakt. Chiel zat schijnbaar het verkeerde voorgerecht op te peuzelen en we kregen dit vierde gerechtje er gewoon bij. 'On the house!' zo werd verteld.

Daarna werden de hoofdgerechten gebracht. Verse huis gemaakte pasta! Oh wat was dat lekker! De beste pasta die we tot nu toe in HK hebben gegeten! En de vers geraspte parmezaanse kaas vond gretig aftrek bij Jesse. Ineens stond dezelfde serveerster met weer een bord pasta voor onze neus. 'Da's niet voor ons hoor! Wij hebben ons hoofdgerecht al!' Maar opnieuw was er ergens een foutje gemaakt. Dus dit bord kregen we er gewoon weer bij. 'On the house!' zo werd wederom verteld.

Daarna aan de koffie. 3 Kopjes deze keer. Voor ieder 1 kop koffie. Dat ging goed. En toen kregen we er 2 nagerechten bij. 'On the house!', omdat er zoveel was mis gegaan. Wel lief...en voor Jesse kwam zelfs een honey dew melon sapje op tafel die bij BLT gehaald was door Suki!

2 comments:

Mickey said...

Haha, wij waren afgelopen week/ weekend ook erg veer bij BLT en al molo, bij ons ging(bijna) alles goed. Ze hebben goede klandizie van the Pinnacle!!

Anonymous said...

Heerlijk zo'n restaurantje!!!! Alles goed verder, hier is het weer nat, dus da's erg jammer. Ron en Lau zijn gaan karten vandaag in Emmen.... hoop dat ze regenbanden en jassen bij zich hebben. Ik mag zo om 11 uur de mensheid weer gaan vermaken op de prachtige woonboulevard WOOON.... jippie sta te springen zeg :( Maar afgezien daarvan gaat alles lekker, dikke kus uit Leiderdorp

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails