Thursday, June 02, 2011

Vliegen = Schnitzel

We hebben een nieuwe traditie in het leven geroepen. Vlieg je 's avonds naar Nederland, dan gaan we eten bij de Biergarten! Schnitzel, sla en frietjes! De zogenaamde Biergarten-avond!


Vanavond vliegt Jos terug en hij werd gisteravond op de hoogte gebracht van deze nieuwe traditie. Jos kon wel leven met deze traditie en vanaf nu gaan we dus de Biergarten veel zien, want hij vliegt zowat elke maand wel een keer naar NL. Net als Jesse.

We zitten dus in het overvolle kroegje, doen de bestelling en Chiel vraagt aan de serveerster of hij pilsje kan krijgen. Een Wernesgruner pilsje. "I'm sorry", zegt de serveerster. "Sold out!" Helemaal teleurgesteld besteld hij dan maar een Bitburger pilsje. Nou die was er wel! Maar de serveerster keek hem een beetje vreemd aan. Ik zeg dus tegen Jos "...er staat vast een kruis doorheen, daarom kijkt ze natuurlijk zo gek" kijken we op de drinkmenu kaart en wat denk je?


Staat er niet een klein onopvallend streepje of kruisje maar deze knoepert van een jongen!! En Chiel had er totaal over heen gekeken! Je begrijpt natuurlijk wel dat we daar hartelijk om gelachen hebben! De schnitzel was trouwens heerlijk! En na het eten hebben we een kopje koffie gedronken op het geadopteerde bankje van Mickey en mij!

Mickey is weer terug uit NL en vanmiddag hebben we heerlijk bijgepraat en koffie, thee en sapjes gedronken. Het is een nieuw tentje naast het Panorama hotel. Een knus terras met parasollen, zalige stoelen en bankjes en heel erg niet-chinees! Tenminste het uiterlijk van dit koffiehuisje/restaurantje. Het is namelijk heel gezellig! Er is geen TL-balk te ontdekken!

We hebben daar vanmiddag zo lekker gezeten dat Mickey en ik besloten hebben deze bank te adopteren. En dit stukje terras weet het nog niet maar wordt een verlenging van ons huisje op 7 en 27 hoog!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails