Thursday, June 09, 2011

The Red Hot Chili Peppers

Chiel is in Shenzhen. Gistermiddag vertrokken nadat we de klanten van het vliegveld hadden opgepikt. Daarna zijn zij door gereden naar de grens en ik ben met Mickey in de taxi terug gegaan. Toevallig. Zij zat daar om Jaap's zoon op te halen die met het zelfde KLM vliegtuig was aangekomen!

Ik ben thuis wat aan het rommelen geslagen. Beetje koken voor mezelf, beetje browsen op internet en toen las ik...'The Red Hot Chili Peppers hit Hong Kong for the first time ever'! Wat?!

Nou is die man van mij een enorme RHCP-fan dus ik ben verder gaan zoeken. Op 9 augustus geven ze een concert! YEAH!! Vanaf 9 juni gingen de kaarten in de verkoop dus ik was op tijd. Nog eventjes verder lezen...als lid van de fanclub kon je vanaf vandaag kaarten kopen met korting, geen leden kunnen pas kaarten kopen vanaf volgende week. En wat doe je dan? Precies. Lid worden dus!

Het heeft even geduurd maar sinds middernacht ben ik dus lid van de RHCP-fanclub, ben ik een lid van HK-Ticketing en ben ik lid van een forum waar je de code kon krijgen om als lid in te kunnen loggen om bij HK-Ticketing kaarten online te kunnen kopen. Beetje omslachtig maar ik heb de kaarten! Ik heb ze net opgehaald en ze pronken nu aan mijn prikbord! 4 Stuks want natuurlijk gaan de buurmannen mee!



In ieder geval kunnen we de omgeving verkennen want op 7 augustus zitten we met Mickey en Jaap op dezelfde lokatie bij James Blunt! Ook niet vervelend! Ik heb er nu al zin in!

James BluntCover of James Blunt

Vanmiddag ga ik ook naar de kapper. Na mijn vorige ervaringen bij kappers in HK ben ik een beetje huiverig maar het moet echt gebeuren. Bad hair days zijn meer gewoon dan uitzondering dus ik heb me er overheen gezet. Volgens Mickey zou ik het kunnen proberen bij de kapsalon waar Jaap altijd heen gaat. Het is trouwens een dames en heren kapsalon hoor! Het zit in de buurt en is gevestigd in hun oude appartementen complex. Dus ik er heen...

Ik kom de lift uit en zie een handvol kappers zitten achter de balie. Geen klant te bekennen. "Goodmorning!" lach ik. "I need a haircut and color." Ze keken me allemaal aan alsof ik van een andere planeet kwam en net geland was per lift. "Can not, you need an appointement..." Ok...Ik kijk nog even de kapsalon in en daar zit echt niemand. "You're busy now I presume?", grap ik. "Yes!" roepen ze in koor. Nou ja, beetje vreemd maar er moet echt een kleurtje in en mijn haar ligt als een natte dweil op mijn hoofd. Ik heb dus maar een afspraak gemaakt. Vanmiddag om 2 uur. Dan gaat het gebeuren. Spannend...

Enhanced by Zemanta

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails