Monday, April 16, 2012

Dus...

Zo. De was zit in de machine, de balkonnetjes weer geschrobt en ontdaan van kranten, soeplepels, havermout (ofcourse!) vogelpoep, blaadjes, wc-papier, tennisballen en nog meer voor de hand liggende zaken. Ik vraag me ook af hoe het gesteld is met het sexleven van onze bovenburen. Heb geen condooms en durex verpakkingen meer gezien de laatste weken.

Chiel is vanmorgen vertrokken naar Shenzhen samen met 2 klanten waar we gisteravond ook mee hebben gegeten in Sai Kung. Minke was er ook bij en ze keek haar ogen uit. Voor haar had meer iets van een grote dierentuin, hihi. Maar desalniettemin hebben we zalig gegeten en ons vooral te goed gedaan aan tigerprawns!

Daarna hebben we nog met z'n allen heerlijk op het terras gezeten van Wooloomooloo voor een bakkie en een wijntje. Het was heel gezellig en pas rond half 1 vetrok iedereen weer naar de hotels. Het was echt een gezellige avond!

En vanmiddag komt Ton weer aan. Hij blijft een weekje. Never a dull moment!

Ook hebben we gisteren ge-facetimed. Precies. Ik wist het ook niet. Maar zo schijnt het te heten. Jos face-timede ons en wij zagen op Chiel's mobiel live de kleine Viggo! De techniek staat voor niets!

Verder wordt het een saaie dag. Het is bloedheet, bewolkt en drukkend. Echt weer waar je loom van wordt en nergens zit in krijgt. Dus ik dacht maar zo, go with the flow. Ik ga nu maar even lekker niets doen. Bakkie koffie en dan zie ik wel weer...


2 comments:

Fiona Teeuw said...

Lekker relaxen.... goed idee!

Anonymous said...

doe de groeten aan Ton mijn ex collega glasboer

Jan Reinders

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails