Thursday, April 05, 2012

Harbor Horror

Gistermorgen liepen Chiel en ik ons bijna dagelijkse rondje over de boulevard. Naar de muur en terug. Altijd leuk om te zien hoe de Honkys bezig zijn met hun gymoefeningetjes, tai chi, dansklasjes, achteruit lopen, het lachen in de wind, het boom huggen, en gewoon het in de weg lopen. En daar zijn ze beresterk in!

Maar goed, Chiel ging hardlopen en ik zou gaan power walken. Net voorbij het hotel en net voor het zwembad en het gedeelte van de haven waar alle oudjes hun dagelijkse zwem-dipje in de haven nemen, daar stond het vol met pers en was de boulevard afgezet door blauw/witte linten van de politie! Ik zag ook politieboten ter water die aan het speuren waren en heel veel agenten die op de kade bezig waren. Vreemd.

Maar goed ik liep verder en nam de alternatieve route die naar de muur gaat. Halverwege kwam ik Chiel nog tegen en het liep zo lekker dat hij en ik nog even door liepen. We spraken bij de trap af. Het weer was zalig. Niet te warm en bewolkt. Perfecte condities. Achter het zwembad stond het ook vol met busjes van de tv en radio. Overal agenten en heel veel pers. Omdat de politie ook ter water aanwezig was, bedacht ik me dat er weleens iemand verdronken had kunnen zijn. Maar door de enorme hoeveelheid pers en agenten, bedacht ik me ook dat er iets meer aan de hand zou moeten zijn dan een gevalletje 'verdrinken'.

Toen ik verder liep zag ik ook een driewieler voor volwassenen die achter in een politiewagen werd gezet. En gelijk allemaal pers er om heen. Het zal toch niet zo zijn dat iemand met zijn invalide vader of moeder een stukje ging lopen en bij de kade dacht 'ik kan het niet meer aan!' en vervolgens de driewieler een zetje geeft de haven in?

Op de terug weg kwam ik Chiel weer tegen en zijn we samen het laatste stukje gaan power walken. We vonden het inderdaad allebei wel vreemd hoeveel agenten er ter plekke waren.

Vanmorgen ging ik samen met Mickey lunchen. En onder haar arm had ze de krant bij zich. En op de voorpagina met dikke letters stond daar "HARBOR HORROR". Wat?! En wat blijkt?


De mensen die daar elke dag een stukje gaan zwemmen vonden rond half acht s'ochtends een drijvende koffer. Uit de koffer kwam een penetrante lucht waarop ze besloten de koffer aan land te hijsen. De koffer wilde niet open dus besloten sommigen het slot open te trappen waardoor ineens lange haren door een kier naar buiten gleed. Ze stopten met proberen de koffer open te krijgen en belden de politie.


De politie heeft de koffer geopend en vonden een vrouw die tussen de 4 en 7 dagen dood was! Waarschijnlijk is ze een dame van 30 jaar die eind maart als vermist is opgegeven door haar collega's van de karaoke club.

Creepy!!!

De rest van het verhaal uit de krant kan je HIER lezen.


3 comments:

simone said...

Wow, da's ff andere koek zeg! Enne karaokeclub?.... Die van de overkant??? Want dan komt het wel helemaal dicht bij......

Ans said...

Nee hoor. Stukkie verderop in Jordan. Ik zit helemaal veilig hier boven de nachtclub! ;-)

Arlene said...

He jakkie !!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails