Sunday, April 29, 2012

Leuke dingen

Sorry. Sorry dat ik even niets heb geschreven maar dat kwam vooral omdat ik erg druk was. Het lijkt wel of de dagen steeds korter worden en dat ik te veel dingen op 1 dag wil doen.

Woensdag kreeg ik visite van Rina. Heel gezellig. We hebben thuis koffie gedronken en later zijn we gaan lunchen bij Paparazzi. Even rond gelopen en toen was het alweer tijd voor Rina om naar huis te gaan. En woensdag was ook de dag dat Mickey en Jaap vertrokken naar Vancouver. Nog niet voor altijd maar wel voor periodes van weken.

Donderdag ben ik naar het eiland gegaan. Daar ontmoette ik Ellen die net de afgelopen week in HK is komen wonen. Ellen wilde graag naar Horizon Plaza in Ab Lei Chau om meubeltjes te kijken. Of ik zin had om mee te gaan. Altijd natuurlijk. Het werd een volledig dagprogramma en we hebben alle 28 verdiepingen uitgebreid bekeken. Vanuit de verte hebben we ook nog die mooie Australische slager bekeken ;-)

Vrijdag was een dagje thuis. De huishouding doen. En het was bloed heet. En benauwd. En we hadden onweer en bliksem. Kortom echt een dag om lekker binnen bij de airco te blijven. 's Avonds ben ik naar Chiel's kantoor gelopen en hebben we met z'n tweetjes heerlijk gegeten bij BLT.

Zaterdag zijn we gaan lunchen met Jesse. Hij had nog een gaatje vrij voordat hij begint aan zijn 'zakenreis-marathon'. We zijn naar Al Molo gegaan en hebben daar lekker aan de pasta gezeten. Daarna hebben Chiel en ik samen boodschappen gedaan. En liepen we toevallig bij G.O.D. binnen. Die leuke Chinese woonwinkel. En voordat ik het door had, hadden we een nieuwe bank gekocht! Die grijze bank die we nu hebben, daar hebben we nooit echt lekker op gezeten. Dus nu zagen we een bank met daybed en toevallig ook nog in de kleur van onze eetkamer stoelen! Hij zit heerlijk. De zitting in lekker diep en alle kussens zijn fluffy en maken het gezellig. Over 4 tot 6 weken wordt hij bezorgd en nemen ze gelijk onze oude bank mee! De kast die ik op het oog had, moet nog even een maandje wachten.


's Avonds hadden we een feestje in SoHo. Alexis werd 50 jaar en Silla is weer thuis gekomen uit Rwanda!

Alexis en Silla
 We zijn gaan eten bij een Frans restaurantje, La Terrase, ergens achter in in SoHo. Voor het eten hoef je er niet heen. Het viel qua eten erg tegen en alles wat je besteld is uitverkocht. Maar je zit er wel lekker. En gelukkig is de baas steeds dronken. Hij gaf ons 3 flessen champagne cadeau omdat hij die tafel nog een keer had geboekt en die mensen wilden graag aan tafel.


Het maakte ons niets uit. Het was bere gezellig! Nadat de champie naar binnen was geklokt hebben we zelfs nog even gedanst in de African Lounge bar Makumba! Rond middernacht zijn Chiel en ik naar huis gegaan omdat ik gewoonweg op stoomde! De ene opvlieger na de andere. Ik kon het niet meer aan. We zijn lekker naar huis gegaan.


Vanmorgen werden Chiel en ik pas laat wakker. Chiel om 8 uur en ik pas om 10 uur! Kan me niet herinneren wanneer dat voor het laatst is gebeurt. We hebben de hele morgen zitten 'badjassen' en pas om 1 uur zijn we naar buiten gelopen om te lunchen. Heerlijk!

Vanavond gaan we eten met Mark bij een private dining restaurantje met de mooie naam 'I Love Bali'. We zijn erg benieuwd!

3 comments:

Mickey said...

zo, die bank is gaaf zeg!! Wat een goeie aankoop, daaaaar gaan jullie plezier van hebben (oftewel daar kom je nooit meer van af ;-) ) X

Anonymous said...

Zeker een gave bank, en wat leuk dat het dezelfde kleur is als van de eetkamerstoelen, hartstikke leuk.

fijne koninginnedag en groetjes,
Lody

Simone said...

Lekker setje, je bank (super gaaf) en je eetkamerstoelen!!!!! Toch bijna wéér de trappen genomen he??? VOlgens mij ligt dat aan Mark, hoor :-) hihi Fijne koninginnedag, hier schijnt het oranje zonnetje uitbundig, krijgen geloof ik de enige mooie dag van..... de Lente, hahaha xxx

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails