Monday, April 23, 2012

Kompleet!

Chiel kreeg op zijn verjaardag van de familie Grolle, hele handige fotolijstjes. Met 1 plakkertje kan je ze overal in huis ophangen en de foto's zijn makkelijk in-en uit te schuiven. Ik heb hele dagen met die lijstjes rond gelopen en ineens zag ik de perfecte plek!  Bij de voordeur!

Omdat mijn printer cartridges zo goed als leeg waren, heb ik verder door het huis rond gelopen om echte foto's te vinden. Je weet wel. Van die foto's die je bij de fotograaf kan ophalen op echt foto papier! Kan me niet meer herinneren wanneer ik die voor het laatst heb laten maken. Tegenwoordig gebeurt immers alles met digitale camera's. Maar ik had geluk! Ik vond nog prachtige foto's van onze kids! Gemaakt op de eerste vakantie van Arlene hier in HK toen we op de boot zaten om dolfijnen te kijken. En ik vond nog een foto toen we met Simone en Ron in Frankrijk op vakantie waren. Met z'n vijfjes op de foto a la de Daltons!


Ik heb ze opgehangen en elke keer als ik deur uitloop, zie ik onze bloedjes en zeg ze gedag. Niets bijzonders verder. Tot dat Jesse hier van het weekend op bezoek was! Hij liep naar de voordeur, zag de foto's en zei: 'En wij? Waar zijn wij? Mogen wij niet op de deur? Wij horen er toch ook bij?' Ahhh...

Ik heb vanmorgen nieuwe printer cartridges gehaald en vanmiddag 2 prachtige foto's uitgeprint van onze surrogaat zonen. Ze hangen nu ook aan de deur. We zijn kompleet!

 

3 comments:

Mickey said...

uhm....en WIJ dan?!

;-)

Fiona Teeuw said...

Ga je nog plaats tekort komen met zo'n grote surrogaat familie!

simone said...

Je komt echt nog ruimte te kort zo..... haha Enne de "dalton"foto is nog steeds geniaal, hihi

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails