Thursday, April 26, 2012

Koffie

Als er 1 ding is waar wij niet buiten kunnen, dan is dat wel ons koffiezet apparaat. We zijn verknocht aan dat ding. Ok, het was een rib uit ons lijf maar elke keer als we op de knop drukken, kunnen we daar echt van genieten. Hij maalt de koffie en zet de koffie per beker.


Vanavond leek het erop dat we een probleem hadden. Dat ding praat namelijk tegen je. Als je hem aan zet is het 'hello' en als de opvang bakken vol zijn zegt hij 'empty the container' en soms registreert hij niet dat je dat al gedaan hebt en dan zegt hij 'heb je echt de containers geleegd?' Heel irritant. Ik verwacht ook steeds dat hij zegt ' doe de afwas!' Maar vanavond bleef hij zeggen 'empty  the containers'! En die waren leeg. Maar bij dit apparaat, wat digitaal bestuurbaar is, kan je daar niet omheen. Als hij niet zegt 'ok' dan gebeurt er dus helemaal niets. Geen koffie.


Chiel heeft hem helemaal vertroetelt. Alle bakjes afgewassen. Alle korreltjes koffie weg geblazen maar nog steeds gebeurde er niets. We zijn met een kwast aan de gang gegaan, ik heb zelfs de föhn erbij gehaald om ieder onzichtbaar korreltje koffie en/of stof weg te blazen. Pas na een half uur, nadat we alles al 10 keer hadden afgewassen en de stekker er 2 keer hadden uitgetrokken, toen kregen we eindelijk een bakkie koffie!

Pff...

2 comments:

Fiona Teeuw said...

... en dat maakte vast nog lekkerder dan normaal!

Anonymous said...

ZONDER KOFFIE zijn wij helemaal nergens, kan daar goed chagrijnig van worden maar............. gelukkig hij doet het weer!!!

geniet ervan
xLody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails