Sunday, April 01, 2012

Geen grap!

1 April 1961
Iedereen die mij een beetje kent weet het...ik vind er niets aan om in de belangstelling te staan. Voor een ander wil ik alles doen om een verjaardag zo geweldig mogelijk te maken. Ik trek alles uit de kast. Maar betreft het mezelf, dan wil ik het liefst het dekbed over mijn hoofd trekken en zo de hele dag blijven zitten. Echt waar. Dat is niet alleen nu zo, maar dat was vroeger al het geval.

Ik kan me nog een verjaardag herinneren toen ik 3 of 4 jaar oud was. Samen met Simone werden onze verjaardagen thuis gevierd. Er zat immers maar 4 dagen tussen. Met z'n tweetjes stonden we op een stoel, de rest van de familie er om heen en dan zong iedereen 'er is er 1 jarig'. En wie stond er dan te huilen en wilde vlug weg? Juist. Ik. En dat is altijd zo gebleven.

Gisteren en eergisteren had ik ook zo'n dag. Heel emotioneel en zodra iemand aardig deed tegen mij barstte ik in tranen uit. Vreselijk. Maar vandaag ging het stukken beter. Gelukkig wel.

Ik heb een heerlijke verjaardag gehad! Gisteravond bezoek gehad van de fam. Plasman en vandaag heerlijk geluncht met Mark, Wytske en Mickey. Mezelf buikpijn gegeten aan franse kaasjes. En vanavond lekker gegeten met Chiel en een klant. Tja, zelfs op mijn verjaardag.

Iedereen heel erg bedankt voor alle felicitaties, per kaart, email, sms, what's app en Facebook! Dank jullie wel!!

9 comments:

Fiona Teeuw said...

Wat een schattige foto!

Anonymous said...

Ha zussie, ben het helemaal eens met Fiona, wat een mooie foto, daar word ik een beetje emo van.

Maak er een mooi jaar van,

X Lody

Arlene said...

He zusje wat een mooie foto,vol herinneringen en emotie!Dat jij een beetje emotioneel was deze dagen is toch niet erg hoort ook bij het leven en als ik deze foto bekijk kan ik me er alles bij voorstellen! dikke kus!

Anonymous said...

van harte gefeliciteerd namens de familie Reinders uit Hardenberg

Mickey said...

hee, mijn eerder geschreven commentje is verdwenen! Dan zeg ik het gewoon nog een keer: wat een schattig frummelitje ben jij op deze foto en wat lijk je op je moeder! Ik me voorstellen dan jij en je zussen daar een beetje emotioneel van worden en dat mag toch? Juist lief.
X

Anonymous said...

Hé schattekind, hoop dat je tóch een hele gezellige verjaardag hebt gehad, met alle mensen om je heen! En inderdaad zeg ook ik, wat lijk je op mama, heb je nu pas weer heerlijk dicht bij meegemaakt, maar je hebt zelfs sommige maniertjes van haar......... Prachtige foto.....

simone said...

Oke dat comment was van deze handigerd!!!!

Anonymous said...

Hoi Ans, hopelijk was het wel een gezellige klant die mee ging eten op jouw verjaardag. De beef wellington was wederom geweldig. En we hebben z'n best gelachen!

Ans said...

Het was een hele gezellige klant! ;-) Sorry dat ik je gisteren niet heb uit gezwaaid! Heb Chiel nog gebeld maar toen zat je net in de trein. Groetjes aan Birgit!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails