Wednesday, November 27, 2013

Onderzoek

Chiel hoefde deze week alleen maar dinsdagmorgen naar de fysio. Eddy is vrij de rest van de week, dus maandagmorgen gaan we weer aan de slag. Dinsdag was wel erg leuk om te zien hoe het onderzoek van Eddy vorm begon te krijgen. Hij is namelijk bezig met een scriptie. Hoe een lokomat training kan helpen een incomplete dwarslaesie te overwinnen. Hij had geen betere kandidaat kunnen uitzoeken dan Chiel!

Chiel moest eerst met een zuurstofmasker en een hartslagmeter aan een hand-fiets. Ik noem het maar hand fiets, weet eigenlijk niet hoe zo'n ding echt heet. Maar je fietst met je armen. Hiermee kunnen ze kijken hoe de conditie van Chiel is en wordt er gemeten op hoeveel procent hij van zijn kunnen presteert.

Daarna werd er aan de balans gewerkt. Oefeningen op een grote bal, op een fysio tafel en lopen aan de arm van Eddy. Chiel heeft enorm goed zijn best gedaan en dat kostte flink wat energie. Maar goed, geen tijd te verspelen want op het werk wachtte een meeting. Hoort er ook bij. Volgende week horen we weer wat we verder gaan doen. Morgen moeten we naar het Queen Elisabeth ziekenhuis op controle. Het is gelukkig niet zo dat we een hele week geen ziekenhuis zouden zien ;-)

Ik ben deze week maar eens op stap gegaan. Naar de tempel. Was er al een tijdje niet geweest. Blijft indrukwekkend...
2 comments:

Arlene said...

Die scriptie komt vast helemaal goed,wel lekker even wat minder op en neer ,mooi die tempel !!

Simone said...

Bossen wierook gebrand, mag ik hopen??

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails