Saturday, November 16, 2013

Vol schema

Ik was even druk de afgelopen dagen. Bijvoorbeeld:


  • Natuurlijk met Chiel naar het ziekenhuis geweest voor fysio. En of dat ook goed ging! Tegenwoordig heeft hij nog maar 8 kilo ondersteuning van de lokomat! De percentage's voor de benen verschillen van dag tot dag. De ene keer is het 20%, de volgende keer is 25%. Maar we zien vooruitgang! Het ging zelfs zo goed, dat Eddy afgelopen vrijdag na de lokomat met Chiel naar buiten is geweest om te oefenen met de wandelstok. Aan de rechter kant gebruikt hij de stok en aan links loopt hij hand in hand met mij! We hebben 200 meter gelopen! Vandaar dat er ook geen foto van is want we moeten allebei geconcentreerd lopen. Buiten is de grond niet vlak dus bij het minste of geringste verliest hij zijn balans. Maar het ging goed en als huiswerk opdracht moeten we samen buiten gaan oefenen. 

  • Met Chiel mee geweest naar het werk. Zomaar. 


  • A.s. Maandag krijgen we weer bezoek in het ziekenhuis van bobo's. Opnieuw gaan ze kijken naar de lokomat en naar Chiel hoe goed hij vooruit is gegaan. Spannend! Ook doet Chiel mee aan een onderzoek waar Eddy mee bezig is. Er moeten onderzoeken en testen worden gedaan voor zijn onderzoek en dat gaat volgende week plaats vinden.

  • Ook ben ik naar het QE ziekenhuis geweest afgelopen week. Chiel wilde graag de 2 MRI-scans plus uitslag hebben. Dus eerst aangevraagd en van de week kon ik het ophalen.

  • Ook op zoek geweest naar een nieuwe rolstoel. Bij de Medimart hadden ze niet degene die Chiel eigenlijk wilde hebben. Een sportieve met van die schuine wielen. Dus we zijn vandaag naar een rolstoelfabrikant geweest in Kwun Tong. Geweldige lokatie. In een oud fabriekspand, achter een parkeergarage. We hebben nu een mooie rolstoel. Breder en steviger dan de oude maar niet zo'n sportieve met schuine wielen. Zo'n rolstoel is eigenlijk niet zo handig voor dagelijks gebruik.

  • Afgelopen vrijdag werd de roeimachine geleverd vanuit de USA. 70 Kilo zwaar pakket. Ik zag de bui al hangen. Natuurlijk moest dat ding in elkaar worden gezet en 3 keer raden wie dat mocht doen...precies. Moi! Enfin, het ging helemaal goed. Roeimachine naar de sportkamer gesleept. Ik wilde hem aandoen en wat denk je...hebben ze de verkeerde trafo geleverd. De voltage in de states is anders dan die van HK. Dus je kan hem niet zo maar aanzetten. Enorm balen maar vandaag nadat we in Kwun Tong waren geweest, zijn we doorgereden naar Sham Shui Po. Daar is een heel winkelcentrum met alles wat met computers en aanverwante artikelen te maken heeft. Chiel wachtte buiten in de rolstoel en ik heb elk kraampje bezocht. Niets gevonden wat leek op een 'step down transformer' voor de roeimachine. Verder gelopen en toen op de rommelmarkt een trafo gevonden! Jippie! Wij blij, terug naar huis, trafo erin, en toen...niets! Chiel heeft hem helemaal zitten. Ze willen geen goede trafo naar HK sturen omdat electro schijnbaar nogal moeilijk te verzenden is naar HK. Balen. Van de week verder op zoek naar een trafo en naar een monteur.

  • Afscheid genomen van de buren. Ze verhuizen naar Waterloo road. Toen wij vertrokken vanmorgen om 10 uur, kwamen ze gelijk naar ons toe. We zijn zo weg want de verhuizers komen zo, zei ze. Het is nu half elf 's avonds en ze zijn nog steeds bezig met verhuizen...

  • Met Leena gebeld! De hele familie is ziek geweest en/of nog steeds ziek. Maar Leena is weer beter!


  • Bloemetje gekocht op de flowermarket. Gekregen van Chiel!1 comment:

Arlene said...

Nou Ans en Chiel jullie zijn lekker druk en als je terugkijkt naar vorig jaar toen alle ellende begon zijn jullie nu toch alweer een heel eind verder,natuurlijk zou je graag willen dat het sneller zou gaan maar dat jullie al samen buiten kunnen lopen is toch al een flinke stap vooruit!!XX

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails