Thursday, November 21, 2013

Sloop


Onze buren zijn verhuisd. Al hadden we er niet zo heel veel contact mee, we wisten in ieder geval wat we aan elkaar hadden. Je moet maar weer afwachten wat er nu naast je komt wonen. Van het weekend namen ze afscheid en nog geen uur later kwam er al een sloopploeg binnen...

Want zo gaat dat in Hong Kong... Ik had al eens binnen gekeken bij de buren en alles zag er prima uit. Mooie witte vloer tegels, een uitbouwtje, inbouw kasten, kortom het zag er best goed uit. Maar hier sloop je alles gelijk uit het huis. Want op gebruikte vloertegels wonen, dat wil niemand. Ik durf te wedden dat dezelfde vloertegels er straks weer inkomen. Vloertegels eruit, uitbouw plat, inbouw kasten eruit. Heel fijn, want vanaf 9 uur 's ochtends mag ik genieten van sledge hammers en drilboren.

Vandaag kan ik niet vluchten uit mijn huisje. De supermarkt komt straks mijn boodschappen brengen, dus de tv staat harder en af en toe zit ik met mijn koptelefoon op te luisteren naar muziek. Ach, het hoort erbij.


Ik ben dus maar eens gaan kijken wat ik met mijn vrije tijd aanmoest. Eerst de was gedaan, het bed verschoont en daarna mijn kartonnen hertenhoofd in elkaar gezet en opgehangen. Ik vond nog wat kerstballen van vorig jaar en die hangen er nu in. Geen kerstboom maar een kersthert ;-)

En vandaag is onze Ben jarig! Alweer 30 herfsten oud. Wat gaat de tijd toch snel! Happy birthday Ben!


1 comment:

Fiona Teeuw said...

Van harte gefeliciteerd (met) Ben. Alweer 30... :-)

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails