Sunday, April 15, 2007

Bram's verjaardag




Voordat ik daar aan toe kom wil ik effe melden dat we WEER erg sportief zijn geweest! Deze keer hebben we gehiked van Mui Wo naar Discovery Bay. Klinkt alsof het naast elkaar ligt maar we moesten daar toch een berg of wat voor beklimmen en volgens mij zo'n 5000 treden! Ik ben stijf en ik heb spierpijn maar erg voldaan van onze prestatie.

Gisteravond zijn we nog uit geweest in Lan Kwai Fung en daarna in Wanchai. Heel gezellig en we hebben vreselijk gelachen. Terwijl we in Mes Amis stonden kwam er een chinese jongen op ons af die duidelijk interesse had in de mannen in ons gezelschap. Hij gooide zijn tas en jas op de grond en ging vervolgens helemaal los. Jos had het zwaar te verduren met deze jongeman. Hij bleef maar om Jos heen hangen. Hij danste alsof zijn leven er van af hing, maar hij deed het in ieder geval OP de maat. En dat is heel wat aangezien de meeste chinesen net NAAST de maat dansen.



Vandaag zijn Chiel en ik gaan hiken van Mui Wo naar DB. Het weer was prachtig en we moesten om 6 uur op DB zijn voor het kleine feestje wat we voor Bram's verjaardag wilden geven. Eigenlijk is hij pas dinsdag jarig maar alle mannen zijn zo druk dat we niet weten of we daar wel tijd voor hebben.

We hebben lekker hamburgers gegeten, kompleet met feestmutsen, toeters en een verjaardagstaart voor de gelegenheid.




En nu zitten we thuis op de bank. Met spierpijn...

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails