Saturday, April 14, 2007

Sushi One


We zijn lekker bezig vandaag.

Vanmorgen om 8 uur opgestaan, ontbeten en toen het sporttenuutje maar weer aangetrokken. We hadden zo de smaak te pakken dat we allebei weer zin hadden om te gaan hardlopen. Nou ja ....hard lopen...net iets harder lopen dat de gemiddelde chinees die op de Avenue of Stars loopt.
Ik liep 2 stappen en toen wist ik het al. Dit wordt helemaal niets! Maar ik wilde me niet laten kennen tegenover Chiel dus gewoon doorgaan, maar het was ronduit BAGGER! En ik schaam me er niet voor... 't leek wel of ik aan elk been 10 kilo lood had hangen. Pfff....

Dan maar veel normaal lopen tussendoor maar ik wilde het rondje afmaken. Godzijdank stond er halverwege ons parcourtje een enorme kraanwagen die van alles uit een kantoor aan het takelen was en zij hadden het pad afgesloten voor voetgangers. Tja, dan kan ik er ook niets aan doen!

We moesten wel weer terug. Ik ben nog nooit zo blij geweest om een takelwagen te zien staan, hihi.

Terug naar huis, gedoucht en na wat boodschapjes doen was het tijd om te lunchen. We zijn dus bij Sushi One geweest. Chiel en ik zijn helemaal gek op sushi. Na zo'n lunch voel je je nog gezonder als ervoor! En daar komt bij dat ze 2 enorme aquaria met tropische vissen in de muur hebben gebouwd met blauw licht erachter. Dat ziet er zo mooi uit!




We zaten aan de belt oftewel lopende band. Schaaltjes met sushi komen dan langzaam voorbij en als je wat wilt dan pak je het eraf. Aan de kleur van het schaaltje kunnen de serveersters later zien voor hoeveel geld je hebt gegeten. Prima concept. En je ziet de chefs de sushi klaarmaken. Ik kan daar uren naar kijken. Ze fileren de vis, ze maken keurige vergjes met rijst waarop dan garnalen, zalm, tonijn, kreeft, clams en zo op komt die ze dan gelijk op de belt zetten.


Kleine karafjes met soy sauce en verse wasabi staan op tafel en je krijgt zodra je het restaurant binnen komt, ongelimiteerd thee in je beker. Hele lekkere thee trouwens. En omdat we kapot waren van het lopen, ook nog maar een shaaltje BBQ-mushrooms en een schaaltje tempura besteld. Heeeeeeeeeerlijk!!!

Om ons zelf maar eens goed te verwennen, gaan we morgen hiken op een of ander eiland en daarna seafood eten. Ja, dit weekend wordt een goed weekend!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails