Saturday, April 28, 2007

Vrijdag, BBQ dag!

Ik werd vanmorgen wakker gemaakt door vogelgeluiden! Ik had het raam open gezet voordat we gingen slapen, geen airco, en ik hoorde helemaal niets! En dat is vreemd als je HK gewend bent. Daar hoor je ALTIJD geluid. Van taxi getoeter, hijskranen, airco's, stalen wagentjes die over de klinkers ratelen, mensen die praten, om maar eens wat te noemen.
En vanmorgen hoorde ik een mereltje die vlak bij ons raam een deuntje zat te fluiten! Dat is nog eens een manier om wakker te worden!


Linn aan het koken en Remy kwam ook gezellig langs!



De Mobiele Eenheid! Overal in huis ziten ze "Online". Chiel had geen tijd voor een jetlag. Hij zat 1 uur na aankomst al bij een klant. En vandaag om 9 uur werd Chiel opgehaald door Bery en Harm en ging hij gelijk weer op bezoek.
Ik heb alle ramen maar gelapt. 100% meer licht op tafel! Daarna naar de kapper en samen met Linn naar de markt.

We hebben vandaag ook de bbq maar eens aangezet. Het weer is echt super. Lekker warm, zonnetje erbij en de geur van de bbq in ons eigen achtertuintje. Ik had natuurlijk te veel klaar staan maar ach, dat gaat morgen gewoon weer op de bbq.

Om van het schuldgevoel af te komen van te veel eten, te veel sangria en te veel broodjes met kruidenboter, hebben we vanvond ook maar samen met Linn hard gelopen over de dijk. Sportief wah!




Wat een prachtig gezicht is dat toch als je over de dijk loopt, net tegen de tijd dat de zon ondergaat. Het fluitekruid groeit als een lang wit lint langs de slootjes en de schaapjes met hun lammetjes grazen geduldig het lange gras van het taluut. Wat is Maas & Waal toch mooi!

1 comment:

Anonymous said...

Het is toch ook heel fijn in je iegen huis,je eegen tuin samen met je kids!En ........ook Holland heeft heel mooie stukjes grond,kijk maar vlak bij je!
Geniet er van he!
Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails