Wednesday, April 25, 2007

We komen eraan!

Gisteravond hebben we heerlijk gegeten met Jos, Alastair, Bram, Kamilla en Anisah in Sai Kung. Kamilla was de avond ervoor thuis gekomen van haar eerste business tripje naar Vietnam.
Ze is er nu ook achter gekomen dat kamers worden gecontroleerd op het moment dat je uitchecked om te kijken of er iets mist. In Kamilla's geval miste er een waszak (Tja iedereen heeft zo zijn eigenaardigheden...) en een paar slippers. Hmmm, 6 USdollar is misschien toch wel veel geld voor zo'n waszak!

Mijn god, het was VEEL maar zoooooooo lekker! Eigenlijk zaten we halverwege als zo van...nog effe en we knappuh... en toen kwamen er nog 4 dishes! Ik heb goed en veel (tja) gegeten want het duurt weer even voor we weer zo aan het seafood kunnen.

Op de weg terug zaten Jos, Chiel en Alastair achterin de taxi. Jos zat de jongens een beetje te stangen omdat ze in de gordels moesten van de taxichauffeur. " Geef effe door wanneer jullie stil zitten..." en voor we het wisten was onze Jos in slaap gevallen. Helemaal kapot van de weken hard en vooral lang werken. Gisteren was het de laatste dag van de beurs en vandaag mogen ze weer China in voor de volgende beurs.

We hebben 'm maar even laten slapen maar ik ben blij dat hij niet bij ons in het vliegtuig zit vanavond. Ik snap niet hoe hij het doet maar zo gauw als hij in het vliegtuig stapt, slaapt hij en wordt pas wakker voor het ontbijt! Heel irritant als je zelf geen oog kan dicht doen in die veel te krappe stoeltjes!!

We hebben net nog even vlug een noodle soepje naar binnen geslurpt met Bram en Kamilla.
De koffers staan al klaar, de boel is aankant en vanavond vliegen we naar NL.
Mijn volgende postje komt dus uit Druten! Tot morgen!

3 comments:

Anonymous said...

Jaja, die Jos!

Hele fijne vlucht, je kunt zeker 4 films zien..

Slaap lekker en tot zondag,

groet,
pim

Anonymous said...

Heerlijk, kijk er naar uit jullie te zien, en Pim zie ik jou ook nog?
Zou leuk zijn.

groetjes,
Lody

Anonymous said...

Heb je dan geen "Mogadonnetjes" bij je??

Zie jullie

Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails