Monday, April 02, 2007

HOERA!! Allemaal feestjes!

Mijn verjaardag duurde dit jaar een heel weekend!

Ik kreeg zaterdagmorgen een prachtige bos bloemen bezorgd van Jos en Rita, en John en Hildegard die de afgelopen week bij ons waren! En heb van de familie en vrienden in Nederland allemaal hele leuke e-cards ontvangen! En de kids hebben ook nog gebeld!



Vrijdagavond hebben we met onze vrienden lekker gegeten voor mijn verjaardag en kreeg ik nog een lekkere verjaardagstaart na afloop...



...en vanmorgen werd ik gewekt door Jos, Jesse, Bram, Kamilla en Anisah die luidkeels "Er is er 1 jarig" zongen! Ik sliep nog en begreep nog niet helemaal wat er aan de hand was, ik opende de deur van de slaapkamer en daar stonden ze hoor! Allemaal met een schaal in de hand met lekkere dingen erop, bloemen en champagne. Wauw!! Ik was echt stom verbaasd. Ik keek nog even op de klok maar het was echt 9 uur 's ochtends. Die zijn erg vroeg opgestaan, dacht ik, want de eitjes waren gekookt, de worstjes gebakken en het brood kakelvers!



Even snel als ze binnen waren gekomen, verlieten ze ook allemaal het huis weer en ik mocht bellen als ik klaar met eten was, dan zouden ze weer langs komen en dan zou ik mijn cadeautje krijgen. Na een uurtje stonden ze er weer. Dit keer met een prachtige lamp. Echt helemaal super en ik voelde me ook echt helemaal jarig!
Een lamp (dubble hapiness) waar je boven in een soort kommetje hebt waar je water en een aromatische olie in kan doen. Door de warmte geeft de olie een heerlijke geur af die je door het hele huis ruikt.


Ik ben nog even met de dames naar de markt gegaan en daarna zijn we naar het vliegveld gegaan om de klanten op te halen. En nu is het 1 uur 's nachts... maar toch ook nog wat foto's van de bruiloft van Justin!

Justin en zijn bruid. Jimmy en Echo. Echo werkt 3 weken bij ons.

Chiel en ik moesten toasten met Justin. Op zo'n bruiloft wordt akelig veel Moutai geschonken. Je wordt er niet echt dronken van bij normaal gebruik maar gewoon misselijk. De smaak is te vergelijken met nagellakremover. Bah.. Maar goed, landseer, landswijs zullen we maar zeggen.

Aan deze tafel zit IFS-China. Dick deed een spelletje met het bruidspaar. Een chopstick met een touwtje waar een appel aanhing. Het bruidspaar moet een hap nemen zonder de handen te gebruiken. Het lijkt wel op koekhappen. Leuk om te zien.

De tafel van IFS maar dan aan de andere kant genomen. Jenny, het bruidje en Kamillia.


Een voor een komen de gasten toasten met het bruidspaar. Justin dacht slim te zijn en had aan het personeel van het restaurant gevraagd om in zijn karafje water te doen. Tenslotte moet hij met iedereen toasten. Dat lukte alleen aan het begin van de avond en toen had Jimmy het door. Het water werd gelijk vervangen door echte Moutai!

1 comment:

Anonymous said...

Hoi Ans,

wat een leuke manier om je verjaardag te vieren.

Nou geniet nog lekker na en tot gauw.

Liefs,
Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails