Friday, April 20, 2007

My yearly workingday!


Vandaag was het weer zover. Ik mocht met Jos en Alistair de beurs opbouwen in het Convention Centre. Gelukkig hoefden we nu niet met houtenkratten te sjouwen zoals vorig jaar...Pfffff... Dit keer moesten een paar dozen van het kantoor van Jos mee en maar we konden gelijk een taxi in. Dat scheelt aanzienlijk.


Jos had een grandioze plek gekregen van de organisatie en een prachtige stand stond klaar voor ons. Alle dozen uitpakken en dan maar eens goed kijken wat er bij elkaar hoort.
Of de kleuren goed bij elkaar staan, of de lampen het doen, waar moeten de klokken op de achterwand komen, hangt alles wel recht of precies in 't midden, ja er komt meer bij kijken dan je denkt!

Het blijft altijd leuk om dozen uit te pakken en van die hebbedingetjes eruit te halen. Heel grappig spul. Maar dan moet het nog op tafel; ...staat het goed..., kan je het zien vanaf de looppaden..., staat er niet iets voor wat het zicht ontneemt...waar laten we in hemelsnaam al die dozen...

Rond 5 uur waren we klaar. Het ging erg vlot en morgen begint de beurs voor 4 hele dagen! Ik ga zeker nog even kijken hoe het eindresultaat is. Maar ik moet zeggen dat het er nu al prachtig uitzag! Straks ga ik met de mannen en Diana een happie eten bij Elvis.
Mijn jaarlijkse werkdag zit er weer op!

1 comment:

Anonymous said...

Leuk zeg zo'n beurs opbouwen! Alvast lekker genieten van alle allernieuwste trend e.d. Ik ga m.i.v. van 1 mei werken in een nieuw te openen meubelzaak in Leiderdorp "Villa Verne"en moet dan eigenlijk het zelfde doen alleen op een iets grotere schaal ( hebben 11 dagen de tijd om de hele winkel aan kant te krijgen) Hoop dat het gaat lukken. Gaan trouwens ook van dat soort spul verkopen, misschien kopen ze het wel via Jos, zou maar zo kunnen zeg. Nou guppie tot gauw!! Hoe lang blijven jullie eigenlijk in Nederland??
Dikke Smakkerd
Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails