Wednesday, April 18, 2007

Pim gaat weg



Pim gaat ons verlaten in HK. Snik. Ik vind er niks aan. Ik hou niet van afscheid nemen en zeker niet van Pim. Hij hoort hier gewoon!

Vandaag is zijn laatste dag hier in HK. De boel wordt vandaag ingepakt in een grote container en dat gaat deze week op de boot naar NL. Donderdag vertrekt Pim naar Singapore. Zoals hij is gekomen jaren geleden, zo verlaat hij HK ook weer. De schoonfamilie woont in Singapore dus nog een paar dagen daar door brengen en maandag is hij in NL. In Dongen om precies te zijn. Hij gaat eerst ergens in een hotel en als de spullen zijn aangekomen gaat hij denk ik een huisje betrekken.

Ik vind het zo'n raar idee dat Pim ons gaat verlaten. Als er iemand thuis hoort in Azie dan is Pim dat wel. Toen ik voor de eerste keer naar HK kwam, stond Pim op het vliegveld te wachten. Hij heeft mij alle plekjes van HK laten zien en mij een beetje wegwijs gemaakt in de MTR.

Zo'n 10 jaar geleden (of misschien wel langer, dat weet ik eigenlijk niet) is hij hier naar toe gekomen. En nu moeten we dit weekend ons zonder Pim gaan vermaken. Maar Pim heeft er zin in. Hij krijgt een leuke auto van de zaak, kan eindelijk in een doorzonwoning gaan wonen met tuin, zijn familie zit nu "om de hoek", en hij kan dan eindelijk eens naar een concert van Fransje Bauer!

Gelukkig zal hij regelmatig naar HK komen vanwege zijn werk dus helemaal van de aardbodem verdwijnen doet hij niet.
Op 29 april ontmoeten wij Pim bij ons thuis in NL! We gaan dan lekker bbq-en en de Koninginnenacht vieren. Das wel gezellig natuurlijk.


Pim, ik denk dat ik voor iedereen spreek als ik zeg: "...dah is geen kleinigheid wah...vertrekken naar de nattigheid wah...hoe moet het nu met de gezelligheid?... We gaan je missen!!! Heel erg!"

1 comment:

Anonymous said...

Dag Ans,

Hartelijk dank voor alle lieve wensen. Ik zie jullie deze week in Druten!

pim

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails