Tuesday, September 02, 2008

Heen en weer


Het is vandaag voor het eerst sinds maanden onder de 30 graden geweest! Wauw! Je merkt dat direct! Het was nog steeds warm (29C) maar niet zo drukkend meer. Heerlijk.

Ik ben lekker aan het rommelen geslagen. Weer gesport en ik heb spulletjes gehaald voor Linn's t-shirts. Ze had hier hardstikke leuke shirts gehaald, maar ze zaten iets te strak. Ik heb voor haar 1 t-shirt al gelijk vermaakt voordat ze weer terug ging naar NL en ze was er helemaal blij mee. Dus nu nog 3 te gaan!

Megabox, Kowloon Bay

Ik ben vanmorgen in de taxi gestapt naar de Megabox in Kowloon Bay naar mijn hobbywinkel, toen naar Mongkok naar Langham Place voor de H&M, en daarna naar Yau Ma Tei naar Olympic waar een hele grote supermarkt zit. Ik had het helemaal naar m'n zin!

Olympic City, Yau Ma Tei


Langham Place, Mongkok

Ik heb weer boodschappen gedaan voor mijn organische bijna-vegetarische maaltijden dus de koelkast puilt weer uit. Sinds de kids zijn vertrokken kook ik doordeweeks lekker zelf. En dat gaat super! Was vanmorgen weer een kilootje kwijt! Jippie!!

Gisteravond ben ik nog met Jos meegeweest eten. Ik had zelf al gegeten maar ben gewoon meegegaan voor de gezelligheid. Natuurlijk zaten we bij Wildfire. Jos aan de pasta en ik aan de lemon ice tea zonder suiker. Komt die manager weer met een pavlova als dessert aanzetten. Gratis van het huis. Maar ik ben heel sterk geweest! Ik heb alleen maar de aardbei boven op de pavlova gegeten. Ben trots op mezelf!

6 comments:

simone said...

Om die te kunnen weerstaan moet je een mega wilskracht hebben, ook ik ben trots op je!!

Bij gaat ie ook lekker Ron -6 en ik - 4.5 yes!!!

XX
SImone

Anisah said...

is that another H&M!!!!!!

miss honeybee said...

Yes Anisah! We have 3 shops now! Central, Kowloon Station and Mongkok. GREAT!!
Kissss!

Arlene said...

Gaat goed met ons he dames?
Zouden we dan allemaal slank worden???

Anonymous said...

Wat leuk Ans dat het zo goed gaat, ik dacht al zoiets te zien op de foto's. Gaat zo door! Ik ben trots op jullie allemaal.

Liefs en dikke kus,

Lody

simone said...

Ik ga zelfs voor volslank!!! :)
Enne jij hebt dat allemaal ook gedaan hoor Lody, is niet alsof het jou is komen aanwaaien, dus bij deze wees ook erg trots op jezelf!!!

Dikke smakkerd

Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails