Sunday, September 28, 2008

Snotterig

Bah. Ik voel me "appelig". Niezen, snotteren, beetje koortsig, dicht geklapte oren, kortom ik ben gewoon ziek. Maar eigenlijk heb ik geen tijd om ziek te zijn!

Vanmorgen heeft Chiel een klant opgehaald van het vliegveld. Ik zag het echt niet zitten om mee te gaan om 8 uur 's ochtends. Niet goed geslapen vanwege het niezen en steeds naar de wc gaan. Maar om 11 uur gingen we samen de klant ophalen uit het hotel. Naar de avenue of stars, starferry, de peak, toen dimsum gegeten en weer terug naar het hotel. Het was inmiddels al een uurtje of 4.

Ik ben in 1 streep op de bank gaan liggen. Heb geslapen tot 6 uur. Toen onder de douche en om 7 uur de klant weer opgehaald uit het hotel. Gegeten bij Heaven on Earth, koffie bij Wildfire en weer naar huis geslenterd.

Morgen gaat Chiel met de klant naar Shenzhen, geeft hem over aan Dick, en komt dan weer naar huis. Hij moet nog het een en ander doen hier in Hong Kong. En ik kan lekker uitslapen en vervolgens de was doen, de boel stof zuigen, de badkamers schoon maken enz enz.

Blijf toch lekker op je bed...zou je denken. Maar neeeeee...daar heb ik geen tijd voor!
We vliegen op dinsdagavond terug naar NL voor 2 weken!!! Jippie!!!! Chiel moet wel werken die 2 weken maar ach...

We gaan lekker aan de hutspot met verse worst, frikandelletje speciaal, bruin brood met oude kaas, echte yoghurt, hangen met de kids op de bank, wandelen over de dijk, broodje roomkaas bij de V&D, pepernoten (die zijn er toch al??) en naar de kapper! Lekker! Alleen al de gedachte maakt me dat ik me stukken beter voel!

2 comments:

simone said...

Wat een verrassing dat jullie naar Nederland komen!!!! Geniet maar lekker van alles.........
Enne beterschap, want vliegen met dichte oren lijkt met niet echt lekker.
Dikke kus

Simone

Arlene said...

Leuk dat jullie weer eens onverwachts overkomen,hoop je te zien of in elk geval even te spreken!
Hoop wel dat je je beter voelt,anders kan het vliegen niet zo lekker zijn!
Dus veel paracetamolletjes,neusdruppels en dan in Holland lekker aan de pepernoten,ze liggen al volop in de winkels!

XXX Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails