Sunday, September 07, 2008

Zondag



Wat is dat toch lekker, gewoon een dreuteldag. Niets bijzonders, geen afspraken, lekker weertje. Kortom een echte zondag.
Vanmorgen heerlijk uitgeslapen, kalmpjes aan naar het nieuws gekeken, kopje koffie gedronken, de mail bekeken en toen onder de douche gestapt.

We besloten om naar Causewaybay te gaan. De ikea maar eens bezocht want onze bank begeeft het vandaag of morgen. Leuke banken gezien maar nog niets besloten. Toen de supermarkt in. Daarna lekker indisch gegeten bij een klein restaurantje met ECHT indisch eten! Klepon gescoord en toen zijn we gaan lopen naar Wanchai. Kopje koffie gedronken en toen zag ik een bord met "Footmassage". Hmmm....

Chiel is niet echt een liefhebber hiervan maar omdat ik graag wilde ging hij toch mee. Gezellig.
Het viel reuze mee. De dames beloofden dat ze ons geen pijn zouden doen en elke 3 minuten vroegen ze: "It's okay? No pain?" Maar het was echt lekker. Alle vermoeidheid van gisteren is er gelijk uit gekneed. En 80 hkd voor 45 minuten massage!

Toen de taxi in naar huis. Jos kwam na een weekend China vol met kwaliteitscontrole's weer thuis en we hebben net lekker gegeten met z'n drietjes. En nou zit Chiel naar voetballen te kijken. T'is een echte zondag!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails