Saturday, September 06, 2008

Wat gaan we doen?

Er gebeurt niet zo veel hier. Stilte voor de storm zullen we maar zeggen. Dit is het laatste weekend dat we vrij zijn. Vanaf volgende week zijn we bezig met klanten, collega's, en we hebben nog een bruiloft in Shanghai. William gaat trouwen. Altijd leuk natuurlijk.

Chiel gaat ook nog heen en weer vliegen. Eerst naar Shanghai met Berry, dan naar Shanghai met mij en dan naar Bejing naar een klant. Die is in ieder geval onder de pannen.

Morgen gaan we lekker uitslapen en rond de lunch komen Bram en Kamilla en dan gaan we met z'n vieren hiken. We wilden maar eens richting Sai Kung gaan of zo. Na zo'n trip is het wel lekker als je weet dat er seafood op je wacht.

Vandaag zijn de ramen gelapt aan de buitenkant. Dan komt er een klein chineesje die vanaf mijn vensterbank binnen ineens het raam uitstapt en met 1 hand aan de vensterbank gewoon buiten hangt op 7 hoog om mijn ramen te lappen. Onvoorstelbaar. Ze hebben hier echt nog nooit gehoord van een arbodienst. Maar goed, mijn raampjes zijn wel weer schoon.

Jos is hier nog geweest gisteravond. We hebben lekker gegeten met z'n allen. Dieetvoer maar voor de mannen had ik ook nog gebakken aardappels gemaakt en kip gegrild. Bofkonten.
Hij had ook nog een nieuwe klok voor ons meegenomen. Volgens hem hing hier in huis nog teveel van zijn oude werkgever, hihi.
Ene klok eraf, andere erop maar toen bleek dat de muur helemaal beschadigd was van de oude klok (grote sticker) dus ik heb ook nog een muurtje opnieuw geverfd vandaag.

Ook ben ik deze week de babysitter van de katten van Cynthia en Michael. Ze zijn deze week naar een bruiloft op Langkawi. Ik mag gezellig met de katten spelen, eten geven, en de kattenbak verschonen. Wel leuk en die katten zijn super eigenwijs.

Als ik het zo eens terug lees, gebeurt er best wel wat hier in zonnig en warm Hong Kong!
Hoe is het weer bij jullie in NL?

3 comments:

Arlene said...

Grapje zeker over hoe het weer is hier,nou.....wat dacht je er zelf van,de herfst is begonnen.Veel regen,soms even zon maar de temperaturen komen amper boven de 19 a 20 graden uit.Ik heb mijn winterdekbed alweer op mijn bed liggen,het kan s'nachts al flink koud worden!
Dus geniet jij daar maar lekker van het weer en alle leuke dingen die je allemaal meemaakt!

simone said...

Jij bent echt wel grappig......
Het is nog ruim boven het vriespunt, de sneeuw komt met bakken in vloeibare vorm naar beneden. En als het niet zo nat was, dan was de was zo droog aan de lijn :)De nachten worden langer en de dagen wat korter, lekker binnenkort de kerstboom.....
Oh nee het was pas begin september!!!

Groetjes,
Simone

Yvon said...

Je wil toch niet echt weten hoe het weer hier is?? Het is sinds april al herfst...Zomer?? Wasda?? Géén idee...
Maar...........volgens de berichten komt er (iig enkele dagen) een lekkere nazomer aan, je kent het wel, zo'n Indian Summer. Als dat nu eens waar mag zijn, hebben we iig nog iets;-))Kunnen we genieten de paar dagen dat we er nog op uit gaan volgende week. (15sept. gaan we met de doggies nog een midweekje weg)
Bij de Action liggen de Kerstspullen al prominent in de winkel, ik bedoel maar...Het is septémber!! Hoewel...het is om 9 uur al wel weer donker:-((
Maar die Indian Summer klinkt wel verleidelijk, onze uitjes zijn van 't najaar, 15 sept een midweek en in november het CC-weekend!! Al het mooie weer is vast en zeker opgespaard voor ons;-))

Geef je oppaskatten een vette knuffel van me, als ze nog streken willen leren, hier lopen 6 prima leermeersters rond;-) Ze geven gaarne kattenkwaad-tips!!

Liefs, Mari en Yvon

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails