Thursday, September 11, 2008

R.E.S.P.E.C.T.

Wat een lekker weer is het vandaag! Warm maar niet te warm, zonnig maar niet te fel, en de luchtvochtigheid gaat gestaag naar beneden. Zalig.

Gisteravond hebben we Jesse weer eens gezien. Er was genoeg bij te kletsen. Tijdens het eten ging z'n telefoon. Niets bijzonders want dat gebeurt ALTIJD! Maar wat het zo grappig maakte was het feit dat onze Jesse gebeld werd door een dame van Cathay Pacific. En niet zomaar een dame....nee, Jesse heeft tegenwoordig een eigen account manager van Cathay die hem belt hoe het met hem gaat, dat ze zag dat hij weer een tripje heeft geboekt, of ze misschien nog wat kan doen voor hem, kortom...t'is echt niet te filmen!

Kijk, wij normale burgers, gaan gewoon in de rij staan om in te checken. En als je schermpje het niet doet in het vliegtuig dan heb je gewoon pech gehad. Krampenklasse of niet. Maar als Jesse komt dan gaan ineens alle toeters en bellen af, en wordt hij nog net niet persoonlijk begeleid het vliegtuig in en ingestopt. Maar verder scheelt het weinig!

Maar dat de service van Cathay zo ver gaat dat je thuis gebeld wordt, nee dat had ik nooit kunnen vermoeden! ....Of zou het misschien komen omdat hij zo'n beetje dagelijks ergens heen vliegt?.....

Petje af en niets dan R.E.S.P.E.C.T. voor Jesse!! You are the man!!

2 comments:

simone said...

Zou het ook niet zijn voorkomen kunnen zijn???..... Je weet het niet

Anonymous said...

Nou Simone, daar zou je weleens gelijk in kunnen hebben, volgens mij is het gewoon zijn "onschuldige blik".

Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails