Wednesday, September 17, 2008

Heet!

Woensdagmiddag. Het is een beetje mistig buiten maar nog steeds bloedheet! Eigenlijk hadden we gehoopt dat de temp eindelijk iets naar beneden zou gaan maar nee hoor. Het lijkt wel warmer dan de maanden juli en augustus bij elkaar!

Ik heb de week ook super slecht geslapen vanwege de hitte. Zet dan de airco aan hoor ik jullie denken, FOUT, mijn airco is kapot! Op de slaapkamer doet hij het niet meer! Straks verwacht ik een mannetje die hopelijk dat ding komt maken want weer zo'n nacht met het zweet op je bovenlip ... daar heb ik geen zin in.

Ik weet nog goed dat toen ik voor het eerst met een airco op de slaapkamer ging slapen, ik niet kon slapen vanwege het geluid, de wind, en de kou. Maar nu kan ik niet meer slapen zonder airco!

Gistermorgen werd ik wakker van geschreeuw. Chiel moest om half 5 opstaan omdat hij om half 6 met Berry naar het vliegveld moest en die heb ik helemaal niet gehoord. Dwars door de wekker, de douche, het scheerapparaat en het dicht slaan van de voordeur heen geslapen... Maar opeens schrok ik wakker. Ik hoorde geschreeuw en auto's hard remmen. Shit. Actie in de straat!

Ik gelijk met m'n hoofd uit het raam natuurlijk om te zien wat er aan de hand was. Ik zag politiebusjes met zwaailichten en een hoop mensen op straat. Wauw. Effe er goed voor staan. Kopje koffie erbij (had Chiel nog gezet, de schat) en een sigaretje. Wat zou er toch aan de hand zijn?

Het zal wel weer iets te maken hebben met die busjes van de Indiase mannen die hier altijd in de straat geparkeerd staan, mompelde ik in mezelf, totdat ik ineens hoorde: "....AND ACTION!"
Stonden ze hier om 7 uur 's ochtends in de straat een film op te nemen!! Hahahaha!! Ik heb er maar eens goed om gelachen en een nieuwe koffie ingeschonken.

Verder gaat het hier z'n gangetje.
Ik heb vanmorgen weer gesport en Chiel komt vanavond thuis uit Shanghai. Samen met Berry. Gisteravond heb ik lekker met Jos sushi gegeten. Daarna nog even gelopen langs wat winkeltjes want Jos wilde nog wat leuks kopen, maar helaas waren de winkels waar hij naar toe wilde allemaal al gesloten. Begrijp je toch ook niet...9 uur 's avonds en dan je winkel al dicht gooien!

Ik ga maar eens een bakkie koffie zetten. Moet nog even wachten op het mannetje van de airco...

1 comment:

Arlene said...

Jeetje wat naar dat het zo heet is :) Wij hebben de winterkleding al uit de kast want vooral s'avonds is het al flink koud!
Maar zonder dollen ik hoop dat je airco weer gemaakt is!
liefs Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails