Sunday, August 31, 2008

Dagje uit


Lekker hoor zo'n weekend. Gisteravond zijn we nog met Jos en Jesse wezen eten. Toen ging Jesse naar het vliegveld en Jos en wij zijn opnieuw naar Wanchai gegaan. Lekker een drankje gedaan. En even later kwamen Bram en Kamilla ook nog. Het was weer ouderwets gezellig.

Vandaag hebben we heerlijk uitgeslapen, ontbeten en toen op weg naar Cheung Chau Island. Als ik eenmaal op die ferry zit, dan heb je het gevoel of je een hele week op vakantie bent geweest.

Toen we aankwamen zijn we maar begonnen met lunchen. Garnalen, inktvis en groenten. Zalig!
Lekker gehangen op onze huur-stoeltjes onder de huur-parasol. Beetje gezwommen. Beetje geslapen. Beetje voor me uit gekeken.

En rond een uurtje of half 5 hebben we de boel ingepakt en gingen we op zoek naar koffie! En natuurlijk hebben we de koffie gevonden. Vlak bij het strand!

Daarna hebben we nog wat rond geslenterd en toen we een leuk plekje aan het water zagen om de zonsondergang te zien, hebben we daar lekker gegeten.

Achteraf bleek het een goede plek te zijn waar vooral de locals komen. Dimsum, seafood en claypot. (eten in een stenen potje). Heerlijk eten en spotgoedkoop!

En toen we het eten op hadden, kwam de ferry net aanvaren. Prima timing dus. Er kwamen ook 3 mannen de ferry op die hadden gevist. Van die diepzee vissers. Ze hadden een visje gevangen die niet meer in de koelbox paste!

We voelen ons allebei helemaal rozig en totaal relaxed. Lekker. Echt een super weekend hebben we gehad. Morgen gaat Chiel weer naar China voor 3 dagen.

1 comment:

simone said...

Fijn dat jullie net zo'n lekker weekeinde hebben gehad als wij, het was vandaag n.l. zomer in NEderland, ja echt waar. Vanmorgen is Ron eerst naar de jachthaven gegaan en heeft het visbootje van de kant geplukt en bij ons voor de deur gevaren; en in de tussentijd heb ik Deborah van het station geplukt die kwam n.l. terug van haar surf vakantie in Frankrijk. Nou koffie gezet, broodjes volgens tante Sonja gemaakt kussens gepakt, bikini's aan en hup de boot in. Hebben heerlijk gevaren tot een uur of 16.30, daarna terug in de haven nog een drankje gedronken met een vriendinnetje en d''r gezinnetje en thuis lekker even bbq aangezet. Ron is een beetje crispy ondanks factor 50. Deborah bekaf en gaat nu pas haar koffer uitpakken, Laurens heeft ook tot 16.00 gevaren met z'n Roosje en is nu aan het werk bij de Indo, maar dan in het restaurant en ik..... ik schrijf m;n zusje dat ik een heerlijke dag heb gehad.
Dikke kus
Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails