Saturday, August 02, 2008

Linn is jarig!


22 Jaar geleden is Linn geboren in Steenwijk. Midden in de nacht! Ze was toen al eigenwijs want ze wilde maar niet geboren worden. Pas toen de vroedvrouw ging dreigen met een ziekenhuisopname, kwam Linn binnen 10 minuten op de wereld. Arlene heeft Linn opgevangen.
Het was een hele warme zomerdag die 2de augustus in 1986.


Vanavond hebben we gegeten met Michael&Cynthia en Diana&All bij Hutong. Heerlijk gegeten en we hebben enorm genoten. De bedelaarskip was echt geweldig! En Linn mocht de klei weg slaan met een houten hamer. (De kip wordt in lotusbladeren verpakt en gebakken in klei)

Daarna hebben we nog een drankje genomen bij de A-club naast de Pinnacle. Een glaasje champagne op Linn's verjaardag gedronken.

En terwijl we daar zaten vroeg Michael of hij misschien een keertje zou mogen draaien. Hij is namelijk een zeer gepassioneerde amateur DJ. En wat denk je? A.s. zondag avond om 9 uur mag hij draaien!!! En wij gaan dan natuurlijk ook mee!

Morgen overdag gaan we kalm aan doen want om 5 uur worden we verwacht bij onze chinese vrienden. We gaan dan naar Rain's huis toe want hij heeft een spelletjes avond georganiseerd en natuurlijk een bbq! Ben erg benieuwd...

3 comments:

Anonymous said...

Hey Linn, ook nog gefeliciteerd van ons uit Cambodja!!!.

Vragen jullie michael om het eerste uurtje even rustig te draaien, dan proberen wij het nog even te halen om half 11 als hij echt los komt!

Groetjes jos en irma

Anisah said...

HAPPY BIRTHDAY LINN!!!!!

Have a fantastic day and a more fantastic year ahead! :)

Anonymous said...

Lynn, vanuit Almere van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Als je dit leest is het misschien al voorbij, maar het is niet minder hartelijk bedoeld. Ook je ouders en broers en vriend gefeliciteerd. Cor en Andree

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails