Monday, August 18, 2008

Rondneuzen





Na ons bezoek aan de tunnel, werden we weer keurig afgezet bij het hotel. Beetje opfrissen, want de hitte was echt killing en de zon brandde volop, en toen hebben we wat rondgelopen door de stad.
Gewoon een stukje lopen en de lokale markt bezoeken was echt super leuk om te doen. Je ziet een beetje van het gewone leven. En de mensen die met punt mutsjes oplopen doen dat niet voor de toeristen. Zo lopen ze er dagelijks bij!
Maar natuurlijk maakt lopen hongerig. Dus een stop bij de PHO 2000, een noedelshop, was hoog nodig. Het heeft meer weg van een aziatische snackbar dan een restaurant.
En in deze noedel shop heeft Clinton ook gegeten! Wat goed genoeg is voor Clinton is ook goed genoeg voor ons, toch!? De foto's aan de muur geven een verslag van zijn bezoek in het jaar 2000. Vandaar de naam. Het is misschien moeilijk te lezen maar als je de foto hierboven aanklikt en je ziet hem vergroot dan zie je op het bord staan: "PHO FOR THE PRESIDENT!"

Op het programma voor de volgende dag stond gepland een bezoek aan het Mangrove bos waar een VC-army base staat die we per boot gaan bezoeken en een bezoek aan Monkey Island. Het is wel een trip want we gaan 70 kilometer uit Ho Chi Monh City. En met de slechte kwaliteit van de wegen betekent dat we er ongeveer 2,5 uur over gaan doen.

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails