Wednesday, August 20, 2008

Weer terug naar Hong Kong



Het is alweer de laatste dag in Vietnam. Om 12 uur uitchecken en dan naar het vliegveld. Je kan niet echt met haast naar het vliegveld toe want de stad staat constant vast met verkeer. Ruim op tijd dus in de taxi.

Maar eerst lekker ontbijten, spullen inpakken, uitchecken en nog wat dingen bezichtigen in de stad.

De laatste boodschapjes op de markt doen, staat als nummer 1 op de lijst. Dan willen we ergens gaan lunchen, voor de laatste keer de enige echte vietnamese loempiaatjes naar binnen werken, dan naar het postkantoor, langs de Notre Dame, slenteren langs de Mekong rivier, het Opera gebouw en nog een kopje koffie bij Ciao Coffee, bij ons op de hoek.

En als klap op de vuurpijl, kregen we bij het inchecken, alle drie een upgrade! We mochten businessclass terug vliegen naar Hong Kong. Yeahhhh.....

Linn keek haar ogen uit. D'as weer eens wat anders. Glaasje champie voordat we opstijgen, eten met echt servies en bestek, chocolaadje bij de koffie en languit kunnen liggen in ruime stoelen!!

Als we aankomen in Hong Kong om half elf 's avonds dan staat Martijn op ons te wachten. Hij komt net een paar uur eerder aan in Hong Kong vanuit Australie. Gezellig.

We hebben echt een wereldtijd gehad. Het was zo leuk om Linn mee te kunnen nemen naar plaatsen waar ze nog nooit geweest was. We hebben heel veel dingen gezien en bezocht. En ik vond Cambodja echt super. Als het kan ga ik daar weer eens op vakantie. Maar dan een rondreisje. Er is zoveel te zien daar, en de mensen zijn zo aardig en bijkomend voordeel het is super goedkoop. Voor 2 usdollar per persoon kan je daar heerlijk eten!

Het was wederom een geslaagde vakantie!

1 comment:

Arlene said...

Gadverdarrie,upgrade wat vreselijk om zp te moeten vliegen :),maar alles went toch??
Jullie hebben er alweer een prachtige ervaring bij en kunnen weer met plezier terug kijken op deze vakantie!
Ben af en toe best wel een klein beetje jaloers!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails