Monday, August 04, 2008

Maandag

Weer opnieuw volop zon en hitte. Chiel bleef lekker thuis werken omdat zijn paspoort nog niet terug was gekomen van het reisbureau. Gezellig! We hebben weer een visum erbij voor Vietnam. Die van Cambodja kunnen we bij de grens krijgen. Vrijdag gaan we. Het schiet al lekker op!

Ben heeft voor Chiel wat dingetjes op de computer gedaan en eigenlijk hebben Linn en ik niet veel gedaan...geloof ik....hihi O ja ik heb vanmiddag nog even bij het zwembad gezeten met Irma. We zouden naar het zwembad gaan maar Linn en ik waren allebei in slaap gevallen. Ik ben met 2 kopjes koffie naar beneden gegaan en lekker bijgepraat met Irma.

Tussen de middag hebben we nog wel geluncht bij een Japannertje en vanavond zijn we met Jos&Irma, Michael&Cynthia en Diana&Al gegeten in Sai Kung. Op de heenweg stonden we nog wel stil gedurende 15 minuten omdat er een ongeluk was gebeurt op de weg. Een auto was onder een vrachtauto geschoven. Bah. Maar zo te zien geen lichamelijk letsel dus dat viel weer mee.

Linn en Ben zijn nu uit in Wanchai. Emma en Sam zijn nog voor 2 dagen in Hong Kong, dus hoog tijd voor een drankje. Vrijdag vertrekken ze weer naar Engeland.

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails