Tuesday, August 26, 2008

Schoon!

Vandaag is Chiel weer naar Shenzhen gegaan. Voor 3 dagen. Donderdagavond komt hij weer thuis.

Ik ben als een gek de boel aan het schoonmaken. Alle gordijnen in de was. Alle ramen gelapt. Alle overtollige zooi weg gegooid. Nee, ik ben lekker bezig. Morgen nog de woonkamer en de keuken en dan heb ik het hele huis gehad.

Ik ben vanmiddag ook nog even naar het zwembad gegaan. Maar ik hield het niet langer uit dan 1 uurtje want het was achtelijk heet vandaag. 32 Graden maar de zon was killing. Er kwam geen wolkje voorbij. Dus daarna lekker onder de douche, koffie gedronken en met de metro naar de flowermarket. Ik had wel weer zin in een vaas vol met lelies.

Alle winkeltjes hangen weer vol met lampionnen. Op 14 september is het FullMoonFestival. Dat is zo leuk om te zien. Alle kindertjes lopen met lichtgevende papieren lampionnetjes in allerlei vormen, de bakkers hebben de winkels weer vol met mooncakes en 's avonds gaat iedereen ergens heen om de volle maan goed te kunnen zien. Gezellig!

2 comments:

Arlene said...

Good for you, je gaat er weer tegen aan,goed zo!
Had niet anders verwacht van je,al kan ik me heel goed voorstellen dat het even moeilijk was!
Kus van je zus!

simone said...

Zie je wel, komt wel goed schatje!!

Is al weer een jaar geleden, tjonge wat vliegt de tijd! Lijkt wel gisteren dat ik bij jullie was tijdens het Full Moon Festival. Wat voor super "Lampion"staat er nu weer opgesteld?? (Foto's Foto's)

XXX
Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails